Lina cım beni uyuturlarken doktor yanımdaydı.Sakın gitme dediim dur yanımdaaNiye dedi? sana 99 yeşil şişeyi söölicem dedim.''O ne'' dedi.Ben de başladım saymaya....
99 yeşil şişe rafın üstünde,99 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse 98 yeşil şişe rafın üstünde.
98 yeşil şişe rafın üstünde,98 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,97 yeşil şişe rafın üstünde.
97 yeşil şişe rafın üstünde,97 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,96 yeşil şişe rafın üstünde,
96 yeşil şişe (Doktordan bir ses:Hemşiranım hemen bayıltın) rafııııııııııın..........
Sonra mı?
Doktor ameliyattan sonra odama geldiğinde nerde kalmıştık dedi.E, 96 yeşil şişe deedidim.İyi dimiş miyim?
Ayy bi de ilk uyanış harika.Hani çok uykun vardır uyanmak istemzsin.Gözlerini açamazsın.Deriiiiin bir uykudan zorla şapadak,şupadak yanağına vurup uyandırmaya çalışan bir hemşire...kafasına bi patlatasım geldi
Lina cım beni uyuturlarken doktor yanımdaydı.Sakın gitme dediim dur yanımdaaNiye dedi? sana 99 yeşil şişeyi söölicem dedim.''O ne'' dedi.Ben de başladım saymaya....
99 yeşil şişe rafın üstünde,99 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse 98 yeşil şişe rafın üstünde.
98 yeşil şişe rafın üstünde,98 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,97 yeşil şişe rafın üstünde.
97 yeşil şişe rafın üstünde,97 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,96 yeşil şişe rafın üstünde,
96 yeşil şişe (Doktordan bir ses:Hemşiranım hemen bayıltın) rafııııııııııın..........
Sonra mı?
Doktor ameliyattan sonra odama geldiğinde nerde kalmıştık dedi.E, 96 yeşil şişe deedidim.İyi dimiş miyim?
nlgpld :) geldik geldik :) aman yarbbi o şişeler ne alah aşkına :) bende keçileri sayıyodum yattığım yerden haha halim recep ivedik gibi oldu bugun yatıyom aşağı tekerlniom çekyattan canım sıkılıo hastayım öksürüyom hapşuruyom azcık siteyi okuyom azcık ağlıyom ne manyak bi pskolojiye kapıldım bugn yaaa :)
anladim yanlizliktan kendi kendine konusuyorsunnnnnn
ha ha ha hasüpermiş bu. ama ben söleyemem sesim ajdardan hallice. doktorcuğun kulacıklarına yazık....
canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım sana uğramaz....
ikincisi de suratıma vurursa istem dışı birde ben ona vururum. sonra derim kendimde değildim kusura bakma diyeöcünüzü alim mi kızlaaaaaaaarrrrrrr
nlgpld :) geldik geldik :) aman yarbbi o şişeler ne alah aşkına :) bende keçileri sayıyodum yattığım yerden haha halim recep ivedik gibi oldu bugun yatıyom aşağı tekerlniom çekyattan canım sıkılıo hastayım öksürüyom hapşuruyom azcık siteyi okuyom azcık ağlıyom ne manyak bi pskolojiye kapıldım bugn yaaa :)
Kızlar yarın çooooook yoğunumyarından sonra yoğun bi şekilde buradayım
AAA gıı hayrola? nereye gidiyorink? bana da anlatabiliyormink?biz de bilelimmirink?
Güzelim herşeyimi bilmeyinhep sizlerle mi buluşacağım estetiksiz arkadaşlarımla yarın felekten bir gün çalacağız :79: :118::122:
selam :) ben 23 ocak diye düşünüyorum ama bankacı olduğum için henüz netleştiremedim tarihi birde ercan beyden biraz indirim istemem gerekecek düşündüğümün üzerinde çünkü parça parça olmak yerine(yüzde hücre nakli ve bacak lipo) tek seferde olmak daha makul :) çok teşekkürler geri dönüş için benim alt bacaklarımı bir görseniz şort falan asla giyemiyorum utancımdan bakalım iş ve ercan beyde benim verebileceğim tutara ok derse 23'de beklerim hepinizi zira annemlerden gizli olmayı planlıyorum :)
selam :) ben 23 ocak diye düşünüyorum ama bankacı olduğum için henüz netleştiremedim tarihi birde ercan beyden biraz indirim istemem gerekecek düşündüğümün üzerinde çünkü parça parça olmak yerine(yüzde hücre nakli ve bacak lipo) tek seferde olmak daha makul :) çok teşekkürler geri dönüş için benim alt bacaklarımı bir görseniz şort falan asla giyemiyorum utancımdan bakalım iş ve ercan beyde benim verebileceğim tutara ok derse 23'de beklerim hepinizi zira annemlerden gizli olmayı planlıyorum :)
Estetiksiiiizkendi doğal halliceleri güzel olan gacılarlaa
Sen bizi unuttun zatiogüleeee gıı ogülee ne dio buu
AAAA indirim istemeden olmaz bu işlerindirim şart ben indirim yaptırmadan ameliyat olmam alışkanlık olmuş bende kombine yani 2.veye 3.ameliyat zaten daha avantajlı arkadaşım
Bak sen bendensin benim bacaklar erkek futbolcuların ki gibiydikızlar buluştuğumuzda öncesi sonrasını gördü büyük değişim oldu bayağı inceldi şekillendi
Bak yüzü merak ettiğim için gelirim nasıl olacak sonuç ne görelim
Merhaba Lopez.İnşallah her yönden anlaşabilirsin doktorla.Yüzde hücre nakli ilk duyuyorum senden.Ne amaçla yapılıyor bu operasyon?Bacakların mutlaka güzel olacaktır. Diğer topik de de yazdım.Hemen sonuç bekleme.YAza kadar nefis olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?