Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ameliyat sonrası bekleme odasında bekletiyorlar sıcacık .Biraz ayılıp kendine geldiğinde odaya çıkarıyorlar.Ameliyathanede ayılanlardanım ben Sonra zaten git gel yaşıyorsun.Uyuyup uyanıyorsun yani dikkatin dağınık oluyor.Çok sürmüyor bu halin de birkaç saat
Bende abuk sabuk konuşurum diye aklımdan geçirmedim değil.Ayılma odası olduğunu sonrasında odaya çıkıldığını duyunca rahatladım.

Korkma hipokrat yemini var şekerim doktor duysada

hımmm bakalım ben neler yaşıycam iyce heycan bastı....

bekleme odasını sevdim. bilinçaltı ortaya çıkıyomuş ya eşimede kızgınım malum kaynana kaynatadan ötürü iice dökülürüm diye korkuyorum ondan sordum DDDDDD

bekleme odasını sevdim. bilinçaltı ortaya çıkıyomuş ya eşimede kızgınım malum kaynana kaynatadan ötürü iice dökülürüm diye korkuyorum ondan sordum DDDDDD

Amanıııın bi de dökülüyomuşun biiiir birr herşeyi santim santim anlatıyormuşsun aboww:18:

Ares cim geçmiş olsun.Bugün benim oğlum da sabah kalktığında boğazları yanıyor ve zor yutkunuyordu.Doktora gittik.Antibiyotik,gargara,nurofen verdi.Bol portakal greyfurt ve limon karışımı yaptım ona.Derken akşamüstü bir baktım tık tık kapı çalındı.Eşim.Alev ateş yanıoo Aneeem dedim bu ne Hemen onu da uzattık bi yatağa.1 saat önce 39.5 du ateşi.Hemen sirkeli su yaptım.Tir tir titriyor yatağın içinde.Vallaha inşallah bana neyin gelmez bu gıcık mikroplar.Ben de kendimi ha paso yemek yapmaya verdim.Çok da özledim dedim bi gireyim topiğime Benden şimcilik haberler bu kadar.

geçmiş olsun canım.. bu mevsimlerde herkes illa bi yatıyor, geçer çabucak umarım:)

Davşan davşan,bugün seni aradım.Aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi.:102: Dedim çekil aradan kırmayayım kafanı.Ben davşanıma burdan değilse topikimizden ulaşırım dedim car car konuşan sekretere Yapıyon bakiim? Sen nerelerdesin şimdi? geldin mi, gittin mi,döndün mü,vardın mı:44: Cıbık ablana hesap ver

Ayy bi de ilk uyanış harika.Hani çok uykun vardır uyanmak istemzsin.Gözlerini açamazsın.Deriiiiin bir uykudan zorla şapadak,şupadak yanağına vurup uyandırmaya çalışan bir hemşire...kafasına bi patlatasım geldi

Lina cım beni uyuturlarken doktor yanımdaydı.Sakın gitme dediim dur yanımdaa Niye dedi? sana 99 yeşil şişeyi söölicem dedim.''O ne'' dedi.Ben de başladım saymaya....

99 yeşil şişe rafın üstünde,99 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse 98 yeşil şişe rafın üstünde.

98 yeşil şişe rafın üstünde,98 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,97 yeşil şişe rafın üstünde.

97 yeşil şişe rafın üstünde,97 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,96 yeşil şişe rafın üstünde,

96 yeşil şişe (Doktordan bir ses:Hemşiranım hemen bayıltın) rafııııııııııın..........

Sonra mı?

Doktor ameliyattan sonra odama geldiğinde nerde kalmıştık dedi.E, 96 yeşil şişe dee didim.İyi dimiş miyim?

Son düzenleme:

Doktor akıllı tabe.Raftaki şişelerin tek şişe kalıncaya kadar kaza ile düşeceğini bildi

Bana bakın uleeeen.Nerdeyseniz çıkın dışarıııı:84: Vallaha 1000.sayfaya kadar yeşil şişeleri sayarım.Sonra bana küfretmeyin ''çok yazmışsın nldglp okuyamadık'' neyin demeyin

Yani şu avatardaki resmime de hiç yakıştıramadım bu yazıları garikin.Bütün seksilik yitip gitti elden

selam bacular nldglp ares nasilsiniz bacularrrrr anam gecmisi okumadan daldimmm
nldglp durumuna üzüldüm len bacum yanliz kamisss:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…