Günaydın kızlar ayy çok hastayım öksürük tıksırık gidiyom :) eşim hasta oldu evde yattı o atlattı bana miras die bıraktı hastalığıda ifsss :)
geçmiş olsun canım.. Bu mevsimlerde herkes illa bi yatıyor, geçer çabucak umarım:)
günaydınlar fit bayanlar.... bişi sorcam. ameliyattan sonra ayıldıktan sonra mı çıkarılcak odaya... birde narkozdan ayılınca baya konuşuluyo diyolarmilletin maskarası olmayalım tüm iç dünyamızı anlatıp
Günaydın kızlar ayy çok hastayım öksürük tıksırık gidiyom :) eşim hasta oldu evde yattı o atlattı bana miras die bıraktı hastalığıda ifsss :)
ilkinde aşağıda kendime gelip su diye yalvarmıştım ama sonra uyudum sanırım tekrar.. asansörde açtım gözümü, odaya girmek üzereydim.
ikincide aşağıda uyanmadım hiç. direkt asansörden odaya geçerken uyandım..
Ameliyat sonrası bekleme odasında bekletiyorlar sıcacık.Biraz ayılıp kendine geldiğinde odaya çıkarıyorlar.Ameliyathanede ayılanlardanım ben Sonra zaten git gel yaşıyorsun.Uyuyup uyanıyorsun yani dikkatin dağınık oluyor.Çok sürmüyor bu halin de birkaç saat
Bende abuk sabuk konuşurum diye aklımdan geçirmedim değil.Ayılma odası olduğunu sonrasında odaya çıkıldığını duyunca rahatladım.
Korkma hipokrat yemini var şekerim doktor duysada
bekleme odasını sevdim. bilinçaltı ortaya çıkıyomuş ya eşimede kızgınım malum kaynana kaynatadan ötürü iice dökülürüm diye korkuyorumondan sordum DDDDDD
geçmiş olsun canım.. bu mevsimlerde herkes illa bi yatıyor, geçer çabucak umarım:)
bekleme odasını sevdim. bilinçaltı ortaya çıkıyomuş ya eşimede kızgınım malum kaynana kaynatadan ötürü iice dökülürüm diye korkuyorumondan sordum DDDDDD
Lina cım beni uyuturlarken doktor yanımdaydı.Sakın gitme dediim dur yanımdaaNiye dedi? sana 99 yeşil şişeyi söölicem dedim.''O ne'' dedi.Ben de başladım saymaya....
99 yeşil şişe rafın üstünde,99 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse 98 yeşil şişe rafın üstünde.
98 yeşil şişe rafın üstünde,98 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,97 yeşil şişe rafın üstünde.
97 yeşil şişe rafın üstünde,97 yeşil şişe rafın üstünde.Kaza ile bir tanesi yere düşerse,96 yeşil şişe rafın üstünde,
96 yeşil şişe (Doktordan bir ses:Hemşiranım hemen bayıltın) rafııııııııııın..........
Sonra mı?
Doktor ameliyattan sonra odama geldiğinde nerde kalmıştık dedi.E, 96 yeşil şişe deedidim.İyi dimiş miyim?
Yani şu avatardaki resmime de hiç yakıştıramadım bu yazıları garikin.Bütün seksilik yitip gitti elden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?