Slm kızlar bana akıl verin ya... 6 yıllık evliyim çocugum olmadı ve eşim bebek tedavisi ol doğur sonra estetik ol diyo bense şimdi olmak istiyorum eşimi dinlemelimiyim onada hak veriyorum aslında hamile kalınca zaten gene sarkıklar oluşucak bu nedenle hepsi alınır diyo ne yapayımmm??
amin inşallah şimdilik tek duam o vallahi :) ama gende uzun bi süre olucak nerden baksan 2 yılım gidicektir 9 ay hamillik bebegin biraz büyümesi ki en az 1 yıl lazım yane 2 sene belki 3 sene anamm kim beklicek okadar yarı ömrüm gideer yahu ofss :)
Merhaba herkese sizleri okuya okuya ercan beye dun gittim bacak lipo ve yuze hucre nakli icin elmacik kemikleri :)doktor gercekten cok tatli sevdim ancak bacakta gercekten incelme oluyormu 1 2 cm icin masaya yatmak da istemiorum tecrubelerinizi bana altarabilirmisiniz
kimsecikler yok topikte. pek ıssız... ben geri saymaya devam.... 7 günnnnn kaldı. bu arada sınavlarıma da 4 gün kaldı
Kızlaaaaar son saatler,yarın sabah ömrümün kalanını birlikte geçirmeyi planladığım protezlerimle ilk tanışmam gösterime giriyorBana dua edin olur mu
ares cim eşim haklı aslında.daha yaşın çok küçük zaten.hamilelikte de kilo alınıyor.tek seferde olur bitersin işte.ameliyat olup sonrasında çatlak falan olursa canın sıkılabilir inanki.keşke sonra yaptırsaymışım dersin.iyi düşün ares cim.
günaydınlar fit bayanlar.... bişi sorcam. ameliyattan sonra ayıldıktan sonra mı çıkarılcak odaya... birde narkozdan ayılınca baya konuşuluyo diyolarmilletin maskarası olmayalım tüm iç dünyamızı anlatıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?