Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Merhaba herkese sizleri okuya okuya ercan beye dun gittim bacak lipo ve yuze hucre nakli icin elmacik kemikleri :)doktor gercekten cok tatli sevdim ancak bacakta gercekten incelme oluyormu 1 2 cm icin masaya yatmak da istemiorum tecrubelerinizi bana altarabilirmisiniz

Son düzenleme:
şimdiden geçmiş olsun arkadaşım.... benim hiç bir bilgim yok malesef... bu arada benim ameliyata son 8 gün...

bence bebek olsun sagini solunu öyle toplat canim niye dersen kücük kizimda 30 kilo alarak rekor kirmistim
tabiki sonrasi 40 kilo vererek kilo veremeyecen böyle kalacan diyenlere inat verdim sonrasi kolumda karnimda bacaklarda sarkmaaaaa
karnim güzel oldu ama kolumdan korkuyorum iz nasil olur diyeeee ister istemez bebek olunca vücütta baya bir degisim oluyor
birde ben sanki hamileyken her sey serbest moduna girmistimmm

Şimdi ben düz mantık kuruyorum: sen doğal yolla değil doktor kontrolünde hamile kalacaksın değil mi? O zaman şimdi senin hormonal sıkıntıların da olacak ki bu da memelerin büyümesi için önemli bir faktör. Çok mutsuz olursun o zaman bence.. Yani zaten doğum başlı başına kadının vücudunu mahveden bişey üstüne üstlük bir de böyle bir durum oalcak. Ne bileyim eşin haklı gibi. Hem ne güzel çocuk sahibi olacaksın, eşin seni zaten beğeniyor. E daha güzel olmak için birazcık daha bekleyebilirsin, 2 yıl nedir ki ben anlamıyorum nasıl böyle hızlı geçiyor.

Ayrıca bebeğin büyümesi de gerekmiyor gayet kolay bir ameliyat, eşin de az yardım etsin 15 gün çocuğunuza annelik yapıversin. Hıh!!
Bir de ben de gencim ama bende ne çocuk var ne bişi evli de değilim, yani doğmamış bebeğe don biçmek için kendi hayatımdan feragat etmek mantıklı gelmedi. Vallahi bende bu şans varken 45imde çocuk yaparım, geçen senelerime yazık olur:) Doktor beni uyarmıştı doğum sonrası filan bi üstünden geçilir diye..

Son düzenleme:
kimsecikler yok topikte. pek ıssız... ben geri saymaya devam.... 7 günnnnn kaldı. bu arada sınavlarıma da 4 gün kaldı

Kızlaaaaar son saatler,yarın sabah ömrümün kalanını birlikte geçirmeyi planladığım protezlerimle ilk tanışmam gösterime giriyor Bana dua edin olur mu

günaydin günaydin mutlu huzurluuu sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gerci baya isizadaya dönmüs amaaaaa nerde bu devlet nerdeee bu millettttttttttttttt

Selam lopezim, nlglpd arkadaş sana cevap yazmış ben sonucum dan çok memnunum bacaklarım çok kötüydü...çok memnun kalacağın bir ameliyat dilerim sana

ne zaman ameliyatın ?

günaydınlar fit bayanlar.... bişi sorcam. ameliyattan sonra ayıldıktan sonra mı çıkarılcak odaya... birde narkozdan ayılınca baya konuşuluyo diyolar milletin maskarası olmayalım tüm iç dünyamızı anlatıp

haklısın canım bizde gebelik sonrasına erteledik mecburen beklemedeyis bakalım bu ay aşılama tedavisi olucam inşallah tutar bari en azından süre uzamasın

Günaydın kızlar ayy çok hastayım öksürük tıksırık gidiyom :) eşim hasta oldu evde yattı o atlattı bana miras die bıraktı hastalığıda ifsss :)

ilkinde aşağıda kendime gelip su diye yalvarmıştım ama sonra uyudum sanırım tekrar.. asansörde açtım gözümü, odaya girmek üzereydim.
ikincide aşağıda uyanmadım hiç. direkt asansörden odaya geçerken uyandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…