Güzelim işte herkesin hatta temizliğe gelen bayanın bile temizlik anlayışı ayrıdır.Fikir ayrılıkları olduğu gibi yanii.Kimi temizliği derli topluluk olarak görür,kimi durmadan el yıkamakla temiz olduğunu sanır,kimi kendi vucuduna temizdir ama evi b.k götürür,kimi yatağına yastığına temizdir,kimi dolabına tereğine....mesela benim annemin dolaplarını bir açın milimetre kaymaz.Jilet gibidir.Ben de kendime göre düzenliyimdir ama hiç bir zaman annemin düzenini ve temizliğini yakalayamam.bu böyle sürüp gider işte.Bence herşeyin normali her zaman en iyidir
Milimetre mi bravo annene vallahi ben yaparım öyle benim eşim alttan bi çeker hepsi iner aşağı :18::18::18:
sen bendensin sarı şeker temiz işte daha ne olsun
Kafayı kıracağım kızlarhaziranın 17.si antalya denizi soğuk olur mu açep ? 2011.haziran da deniz ve havuzdan çıkınca üşümüştüm :26:
lina ben amaliyata gitmeden bir hafta önce allahim korkudan evde estim gürledim
amaliyat olacam allahim serumun icine ilac kattilar sanki amaliyat olacak ben deyilim allahim güle oynaya gittimm
esim diyor bu ilaci evdeyken verseymisler sana bir hafta mutlu mesut yasardikkkkkk
Vallahi ben kadının yaptığı işi yapsam,arkaüstü düşer bayılırım sanırım.P.tesi geldiğinde bi baktım bütün gardropların içine girip heryerini silmiş.Mutfak dolaplarını sil diyorum,kadın bütün çekmeceleri dışarı çıkartıp arkalarını çamaşır sularıyla köpük köpük siliyor.Böylesi de bir manyak yani.Bir şey yap demeye korkar oldum.Vur diyorsun öldürüyor kadın.Ben şahsen çekmeceleri yerinden söküp arkalarını ciflemek aklıma gelmez gerçekten.İnan jelenkcim bunu yapan da azdır gibime geliyor.
Kızlar temmuzun ilk haftasından itibaren yokum bekle beni Antalyauçak bileti okey
Beste şu renk değiştirme linkini hele bi daha yazıver bulamadım sana zahmet
Haziran da her zaman risk vardır bebeem.Biz de 9-16 Haziran Yunan adalarına gidios mavi tur ile ama sanırım biraz soğuk olacak
Canım, Kıbrıs'ta bile soğuk olabiliyor deniz haziranda.. Su geç ısınıyor...
ohhh sefan olsun.... gerine gerine gez sahilde....
Slm kızlar bana akıl verin ya... 6 yıllık evliyim çocugum olmadı ve eşim bebek tedavisi ol doğur sonra estetik ol diyo bense şimdi olmak istiyorum eşimi dinlemelimiyim onada hak veriyorum aslında hamile kalınca zaten gene sarkıklar oluşucak bu nedenle hepsi alınır diyo ne yapayımmm??
aslında bu konuda çok bir bilgim yok ama hamilelikte ister istemez vücutta değişiklikler oluyor göğüsler büyüyo karın büyüyo. Bacaklar genişliyor. Yani sarkmalar olabilir. Ben göğüs küçültme ameliyatı olacağım. Bana doktor şöyle dedi. Hamile kalırsan tabiki bir büyüme olur ama eskisi kadar olmaz. Istersen çocuktan sonra yaptır ameliyatını. Beklemek can sıkıcı biliyorum. Insan biran önce olsun bitsin istiyor. Umarım hakkında en doğru kararı verirsin
teşekkür ederim lina sanırm bekliyicem her nekadar can sıkıcıda olsa offff
hakkında hayırlısı olsun canım... Umarım bebiş hemen gelir çok beklemek zorunda kalmazsın :d
Slm kızlar bana akıl verin ya... 6 yıllık evliyim çocugum olmadı ve eşim bebek tedavisi ol doğur sonra estetik ol diyo bense şimdi olmak istiyorum eşimi dinlemelimiyim onada hak veriyorum aslında hamile kalınca zaten gene sarkıklar oluşucak bu nedenle hepsi alınır diyo ne yapayımmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?