Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Milimetre mi bravo annene vallahi ben yaparım öyle benim eşim alttan bi çeker hepsi iner aşağı :18::18::18:

sen bendensin sarı şeker temiz işte daha ne olsun

Kafayı kıracağım kızlar haziranın 17.si antalya denizi soğuk olur mu açep ? 2011.haziran da deniz ve havuzdan çıkınca üşümüştüm :26:

Haziran da her zaman risk vardır bebeem.Biz de 9-16 Haziran Yunan adalarına gidios mavi tur ile ama sanırım biraz soğuk olacak

bu ara az giriyorum yavrular.. deli gibi iş arıyorum; keyifsizim.. bulunca da iş yüzünden giremem herhalde artık:) herkesi iyi gördüm ama...

iyiymiş herkese katıyolarmı ki ilacı

canım yakın olsa ben de çağırsam keşke.... hiç böle titizine rastlamadım. elinden gelse koltuk altlarını silmeyecek temizlikçiler rastladı bana hep

Kızlar temmuzun ilk haftasından itibaren yokum bekle beni Antalya uçak bileti okey

Beste şu renk değiştirme linkini hele bi daha yazıver bulamadım sana zahmet

Haziran da her zaman risk vardır bebeem.Biz de 9-16 Haziran Yunan adalarına gidios mavi tur ile ama sanırım biraz soğuk olacak

Canım, Kıbrıs'ta bile soğuk olabiliyor deniz haziranda.. Su geç ısınıyor...

Arkadaşımla konuştum oda minik üşür deniz suyu soğuk oluyor dedi ne yapalım riske gerek yok Temmuz olsun gerçi oteller daha pahalı oluyor o yüzden haziran dedim ama 3.5.bakmayalım artık

Slm kızlar bana akıl verin ya... 6 yıllık evliyim çocugum olmadı ve eşim bebek tedavisi ol doğur sonra estetik ol diyo bense şimdi olmak istiyorum eşimi dinlemelimiyim onada hak veriyorum aslında hamile kalınca zaten gene sarkıklar oluşucak bu nedenle hepsi alınır diyo ne yapayımmm??

aslında bu konuda çok bir bilgim yok ama hamilelikte ister istemez vücutta değişiklikler oluyor göğüsler büyüyo karın büyüyo. bacaklar genişliyor. yani sarkmalar olabilir. ben göğüs küçültme ameliyatı olacağım. bana doktor şöyle dedi. hamile kalırsan tabiki bir büyüme olur ama eskisi kadar olmaz. istersen çocuktan sonra yaptır ameliyatını. beklemek can sıkıcı biliyorum. insan biran önce olsun bitsin istiyor. umarım hakkında en doğru kararı verirsin

teşekkür ederim lina sanırm bekliyicem her nekadar can sıkıcıda olsa offff

hakkında hayırlısı olsun canım... Umarım bebiş hemen gelir çok beklemek zorunda kalmazsın :d

amin inşallah şimdilik tek duam o vallahi :) ama gende uzun bi süre olucak nerden baksan 2 yılım gidicektir 9 ay hamillik bebegin biraz büyümesi ki en az 1 yıl lazım yane 2 sene belki 3 sene anamm kim beklicek okadar yarı ömrüm gideer yahu ofss :)

Ares cim eşim haklı aslında.Daha yaşın çok küçük zaten.Hamilelikte de kilo alınıyor.Tek seferde olur bitersin işte.Ameliyat olup sonrasında çatlak falan olursa canın sıkılabilir inanki.Keşke sonra yaptırsaymışım dersin.İyi düşün Ares cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…