biri temizlik mi dedi.... evde çoluk çocuk varken insanın eli işe gitmiyo ki. benim bebeler ben temizliyorum ardımdan daha güzel temizliyolar sağolsunlar... birde bizim buralarda kadın bulmak da deveye hendek atlatmaktan zor. nasıl da kaprisliler kardeşim. görsen başbakan sanırsın. gelirmisin diyon bin dereden su getiriyo. geldiklerinde de yok o deterjanı kullanmam yok acıktım yok öle yok böle. neden bu evlerin otamatik temizleme düğmeleri yok ki.... bu arada son on gün ameliyata
Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw:44: bakıyorum bakıyorum inanamıyorumBir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.:26:
İZİNDE DEĞİLDE GRİP OLDU :) İŞE GİTMEDİ EVDE 3 GÜNDÜR AMAN YARABBİ ÖLDÜRDÜ BENİ :) GÖRENDE KÖTÜ Bİ HASTALIGI VAR ÖLECEK SANIR Bİ GÖRSENİZ ÇOCUK GİBİYAAA :)
bütün erkekler aynı sanırım. onlar hasta olmasın mümkünse.... benim eşim hastaneye bile giremez hastalık korkusundan..... fenalaşıyor ciddi ciddi.
bütün erkekler aynı sanırım. onlar hasta olmasın mümkünse.... benim eşim hastaneye bile giremez hastalık korkusundan..... fenalaşıyor ciddi ciddi.
EVET :) HEPSİ AYNI SANIRIM Bİ BURNLARI AKSA DÜNYA DURUYO :)
ben artık çok incelemiyorum. 9. katta oturuyorum. camları korkumdan silemiyorum. o sebeple kadın alıyorum. artık camlar silinsin yeterki diye bakıyorum. geri kalan işleri de baktım çok iyi yapmıyosa üzerinden geçiyorum. kadın kıtlğından sırf...
heyecan olmaz mı hiç... ölüyorum heyecandan. ya birde ameliyat masasını görme korkusu sardı beni. sanki o masayı görürsem çok fena tırsıcam gibi geliyo. doktora desem benim narkozu odada verse de ben orda bayılsamDDDD
hım iyiymiş o zaman. ben dozu biraz abarttırayım en iyisiDDD
Kafayı kıracağım kızlarhaziranın 17.si antalya denizi soğuk olur mu açep ? 2011.haziran da deniz ve havuzdan çıkınca üşümüştüm :26:
Zaten bizim gibi kimse yapmaz canım o yüzden idare edeceğiz ne yapalımbenim ev 4.kat ama ben çıkmam cama tırsarım :18:
Vallahi ben kadının yaptığı işi yapsam,arkaüstü düşer bayılırım sanırım.P.tesi geldiğinde bi baktım bütün gardropların içine girip heryerini silmiş.Mutfak dolaplarını sil diyorum,kadın bütün çekmeceleri dışarı çıkartıp arkalarını çamaşır sularıyla köpük köpük siliyor.Böylesi de bir manyak yani.Bir şey yap demeye korkar oldum.Vur diyorsun öldürüyor kadın.Ben şahsen çekmeceleri yerinden söküp arkalarını ciflemek aklıma gelmez gerçekten.İnan jelenkcim bunu yapan da azdır gibime geliyor.
Vallahi ben kadının yaptığı işi yapsam,arkaüstü düşer bayılırım sanırım.P.tesi geldiğinde bi baktım bütün gardropların içine girip heryerini silmiş.Mutfak dolaplarını sil diyorum,kadın bütün çekmeceleri dışarı çıkartıp arkalarını çamaşır sularıyla köpük köpük siliyor.Böylesi de bir manyak yani.Bir şey yap demeye korkar oldum.Vur diyorsun öldürüyor kadın.Ben şahsen çekmeceleri yerinden söküp arkalarını ciflemek aklıma gelmez gerçekten.İnan jelenkcim bunu yapan da azdır gibime geliyor.
hahahahahah ben alışığım böylesine benimki de petekleri söküp siliyoraman Allah bozmasın bebem iyi olsun işini iyi yapsın yeter başka birşey istemiyoruz
Gııı petekler nassı sökülür looBorular kopar len Benimkisi su döküp fırçayla yıkıo üstünden altınada kocaman havlular koyuyo
nldglp burasi avrupa bacum türkiye gibi ha deyilce hatun bulamasin temizlik icin buluncada temizini bulamazsin bayramda bir buldum allahim temizledigi yeri ben geri temizledim bosuna para verdim türkiyeye gittim evleri annem temizletmis allahim misssssss valla iki güne geldi sildi süpürdü gitti allahim ne güzel dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?