Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

biri temizlik mi dedi.... evde çoluk çocuk varken insanın eli işe gitmiyo ki. benim bebeler ben temizliyorum ardımdan daha güzel temizliyolar sağolsunlar... birde bizim buralarda kadın bulmak da deveye hendek atlatmaktan zor. nasıl da kaprisliler kardeşim. görsen başbakan sanırsın. gelirmisin diyon bin dereden su getiriyo. geldiklerinde de yok o deterjanı kullanmam yok acıktım yok öle yok böle. neden bu evlerin otamatik temizleme düğmeleri yok ki.... bu arada son on gün ameliyata :D

Linacım bu kadınların totosunu nlglpd gibi arkadaşlar kaldırıyor :19: ben baştan diyorum ev bu yapılacak işler bu.... işine geliyorsa yap gelmiyorsa gelme :34:

benim sürekli aldığım kadının tek şartı çamaşır suyu sadece domestos olacak :ssz:

Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw:44: bakıyorum bakıyorum inanamıyorum:37: Bir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.:26:

İZİNDE DEĞİLDE GRİP OLDU :) İŞE GİTMEDİ EVDE 3 GÜNDÜR AMAN YARABBİ ÖLDÜRDÜ BENİ :) GÖRENDE KÖTÜ Bİ HASTALIGI VAR ÖLECEK SANIR Bİ GÖRSENİZ ÇOCUK GİBİYAAA :)

bütün erkekler aynı sanırım. onlar hasta olmasın mümkünse.... benim eşim hastaneye bile giremez hastalık korkusundan..... fenalaşıyor ciddi ciddi.

Ayceyim buluşmalar cidden çok iyi geliyor insana :23:hele birde kafa dengi insanlarla denk düşersen değme muhabbete :21:

ben artık çok incelemiyorum. 9. katta oturuyorum. camları korkumdan silemiyorum. o sebeple kadın alıyorum. artık camlar silinsin yeterki diye bakıyorum. geri kalan işleri de baktım çok iyi yapmıyosa üzerinden geçiyorum. kadın kıtlğından sırf...

ben artık çok incelemiyorum. 9. katta oturuyorum. camları korkumdan silemiyorum. o sebeple kadın alıyorum. artık camlar silinsin yeterki diye bakıyorum. geri kalan işleri de baktım çok iyi yapmıyosa üzerinden geçiyorum. kadın kıtlğından sırf...

Zaten bizim gibi kimse yapmaz canım o yüzden idare edeceğiz ne yapalım :ssz: benim ev 4.kat ama ben çıkmam cama tırsarım :18:

Lina heyecan var mı? bak bu hafta kaç kişi ameliyat oldu doktora :34: sıra sende hadi bakalım küçük dik memelere kavuşmana az kaldı :32:

heyecan olmaz mı hiç... ölüyorum heyecandan. ya birde ameliyat masasını görme korkusu sardı beni. sanki o masayı görürsem çok fena tırsıcam gibi geliyo. doktora desem benim narkozu odada verse de ben orda bayılsam :DDDDD

heyecan olmaz mı hiç... ölüyorum heyecandan. ya birde ameliyat masasını görme korkusu sardı beni. sanki o masayı görürsem çok fena tırsıcam gibi geliyo. doktora desem benim narkozu odada verse de ben orda bayılsam :DDDDD

Hahahahah kız odada şurup veriyorlar hop içtikten sonra leyla oluyorsun merak etme :34: ben aşağı indiğimde tek dediğim doktorum nere de onu görmek istiyorum görmeden bayıltmayın :1: gördüm bayıldım :1:

Son düzenleme:
Kafayı kıracağım kızlar :ssz: haziranın 17.si antalya denizi soğuk olur mu açep ? 2011.haziran da deniz ve havuzdan çıkınca üşümüştüm :26:

hım iyiymiş o zaman. ben dozu biraz abarttırayım en iyisi :DDDD

lina ben amaliyata gitmeden bir hafta önce allahim korkudan evde estim gürledim
amaliyat olacam allahim serumun icine ilac kattilar sanki amaliyat olacak ben deyilim allahim güle oynaya gittimm
esim diyor bu ilaci evdeyken verseymisler sana bir hafta mutlu mesut yasardikkkkkk

Kafayı kıracağım kızlar :ssz: haziranın 17.si antalya denizi soğuk olur mu açep ? 2011.haziran da deniz ve havuzdan çıkınca üşümüştüm :26:

yok ya o zaman iyi olur msn yi yeni kapadim erkek kardesim orda sorardim haziran sicak olur beee simdi bilem havalr iyimissss

Zaten bizim gibi kimse yapmaz canım o yüzden idare edeceğiz ne yapalım :ssz: benim ev 4.kat ama ben çıkmam cama tırsarım :18:

Vallahi ben kadının yaptığı işi yapsam,arkaüstü düşer bayılırım sanırım.P.tesi geldiğinde bi baktım bütün gardropların içine girip heryerini silmiş.Mutfak dolaplarını sil diyorum,kadın bütün çekmeceleri dışarı çıkartıp arkalarını çamaşır sularıyla köpük köpük siliyor.Böylesi de bir manyak yani.Bir şey yap demeye korkar oldum.Vur diyorsun öldürüyor kadın.Ben şahsen çekmeceleri yerinden söküp arkalarını ciflemek aklıma gelmez gerçekten.İnan jelenkcim bunu yapan da azdır gibime geliyor.

Vallahi ben kadının yaptığı işi yapsam,arkaüstü düşer bayılırım sanırım.P.tesi geldiğinde bi baktım bütün gardropların içine girip heryerini silmiş.Mutfak dolaplarını sil diyorum,kadın bütün çekmeceleri dışarı çıkartıp arkalarını çamaşır sularıyla köpük köpük siliyor.Böylesi de bir manyak yani.Bir şey yap demeye korkar oldum.Vur diyorsun öldürüyor kadın.Ben şahsen çekmeceleri yerinden söküp arkalarını ciflemek aklıma gelmez gerçekten.İnan jelenkcim bunu yapan da azdır gibime geliyor.

hahahahahah ben alışığım böylesine benimki de petekleri söküp siliyor:1: aman Allah bozmasın bebem iyi olsun işini iyi yapsın yeter başka birşey istemiyoruz

nldglp burasi avrupa bacum türkiye gibi ha deyilce hatun bulamasin temizlik icin buluncada temizini bulamazsin bayramda bir buldum allahim temizledigi yeri ben geri temizledim bosuna para verdim türkiyeye gittim evleri annem temizletmis allahim misssssss valla iki güne geldi sildi süpürdü gitti allahim ne güzel dedimmm

hahahahahah ben alışığım böylesine benimki de petekleri söküp siliyor:1: aman Allah bozmasın bebem iyi olsun işini iyi yapsın yeter başka birşey istemiyoruz

Gııı petekler nassı sökülür loo:53: Borular kopar len:52: Benimkisi su döküp fırçayla yıkıo üstünden altınada kocaman havlular koyuyo:21:

Gııı petekler nassı sökülür loo:53: Borular kopar len:52: Benimkisi su döküp fırçayla yıkıo üstünden altınada kocaman havlular koyuyo:21:

tepeden açıyor iç dış temizliyor borulara değmiyor bacım:23: bana kalsa içine gerek yok dışı yeter :34: benim mürvet senin mürveti döver ogülü şahit ütümü bitirmeden gitmez :21: :9:

nldglp burasi avrupa bacum türkiye gibi ha deyilce hatun bulamasin temizlik icin buluncada temizini bulamazsin bayramda bir buldum allahim temizledigi yeri ben geri temizledim bosuna para verdim türkiyeye gittim evleri annem temizletmis allahim misssssss valla iki güne geldi sildi süpürdü gitti allahim ne güzel dedimmm

Güzelim işte herkesin hatta temizliğe gelen bayanın bile temizlik anlayışı ayrıdır.Fikir ayrılıkları olduğu gibi yanii.Kimi temizliği derli topluluk olarak görür,kimi durmadan el yıkamakla temiz olduğunu sanır,kimi kendi vucuduna temizdir ama evi b.k götürür,kimi yatağına yastığına temizdir,kimi dolabına tereğine....mesela benim annemin dolaplarını bir açın milimetre kaymaz.Jilet gibidir.Ben de kendime göre düzenliyimdir ama hiç bir zaman annemin düzenini ve temizliğini yakalayamam.bu böyle sürüp gider işte.Bence herşeyin normali her zaman en iyidir:34:

Of of of :ssz:ben karar verene kadar 20.tl.lik uçak biletleri bitmiş THY nin :43: canım çok sıkıldı şimdi hem k.k.da takılıp hemde bilet bakınıyorum

Back