Ah Arskacım sen benim annemi bilmiyorsun benim anacım siyaha beyaz diyorsa o beyazdır :)) Ama söyleyeceğim hem yalnız olmadığımı, hem de Cuma günü yapılacak bir ibadet varsa o da temizliktir diye
Son söylediğin atasözü fılan olmalı Ayceyy :130: çok iyiydi :)))
evde kadın var temizlik durumuminik evde büyük minik evde
çok yoğunumyoğunluk azaldığında geleceğim
öptüm hepinizimirinim hoşgeldin amma koca meraklısıymış sın bacım enişte geldi yok oldun
Son söylediğin atasözü fılan olmalı Ayceyy :130: çok iyiydi :)))
Olabilir tatlım neden olmasın :)) Hehe Ata olacak yaşa geldim zaten ben de daha ne sözler var bir bilsen :))
Günaydınlar öğlen oldu neredeyse :) bu saatte uyandım sanmayım 7:30 da kalktım ancak fırsat oldu misafir varda Mirin özledik valla seni hadi çabuk gel bekliyoruz yoksa jelo meydanı boş buldu kazanı kaynatıyor haberin olsun :))
evde kadın var temizlik durumuminik evde büyük minik evde
çok yoğunumyoğunluk azaldığında geleceğim
E Jelesec temizlik günümüz de mi aynı? Annem başımın etini yiyip duruyordu mübarek gün Cuma günü temizlik mi yapılırmış diyeSeni söyleyeyim anneme azcık da seninle uğraşsın
diyorum ruh ikizim sinAnnelerimiz kesin arkadaş ben de bu cümleyi hep duyarım aman aman almayayım benim aney bana yetiyor
Hahahhaaa çok komik ya yurtta cuma gunlerı temızlık gunu ilan edilmeli bu durumda :)) kadınların büyük bölümü cumayı temızlık gunu olarak gecırıyor :)) ayceyyim anneciğine benı de söyle yalnız değilim anne benım gibisi çooookkk dersin
Ben kadının boş günü ne zaman sa o zamana denk getiriyorum aslındaama genelde pazartesi büyük temizlik olur bende kadın yamuk yapmaz ise...
Ayceyim buluşmuşsun bizim bade ile nemutlu ileoh sohbet iyi olmuştur eminim
jelesec bacumm bende temizlik yaptim öldüm camasir yika kurut dolaba kaldir öldüm lennnnn
bir daha dünyaya gelirsem allahim lütfen erkek yarat her sey kadinlaraaaa temizle yedir icir her seyyy:bu haldeyimm
Of çamaşır deme uyuz oluyorum :18: katlayan dolaba da yerleştiren bir makine çıkarsalar keşke
Hafta sonuna evimiz temiz ani baskın olursa rahat rahat açarız her odayı
bende jelesec bacum söyle düsünüyorum camasiri al giy at hic dolaba girmesin
hani kagit bardak tabak varya öyleeeee biz göremeiyzde belki torun torbaaaaa hahhahayyy
diyorum ruh ikizim sinAnnelerimiz kesin arkadaş ben de bu cümleyi hep duyarım aman aman almayayım benim aney bana yetiyor
Ben kadının boş günü ne zaman sa o zamana denk getiriyorum aslındaama genelde pazartesi büyük temizlik olur bende kadın yamuk yapmaz ise...
Ayceyim buluşmuşsun bizim bade ile nemutlu ileoh sohbet iyi olmuştur eminim
Tatlim o zaman senin anne sende kalsın benimki bendeAllah onlara sağlıklı ömür versin Güle kirlensin evimiz kirlenmese iyi de :))
Buluştuk çok şükür hem de ne iyi oldu vallaha pek bi ballı kaymaklı oldu bütün günüme yansıdı enerjileri
Senin hayalin gerçekleşemeyecek bir hayal bacımgerçekleşmesi benim torunların torunlarına belki diyeyim
Sen kim 7.30.da kalkmak kimyarın sabah ararım 7.30.da haberin ola
mirin buraya döner döner bana olan aşkından çok uzak kalamazde mi gıııı Mirin mirin
Slm milett kaç sayfa yazdınız öle ben yokken :))) kociş evde giremiyom nete malum bütngün o oturo pc de hıh çok sıkıldım yahu :)) işe başlasada kurtulsam :)
veee mesajlarım 100 oldu isteyene bol keseden özel mesaj atabilirim yaşasınnnnnn
biri temizlik mi dedi.... evde çoluk çocuk varken insanın eli işe gitmiyo ki. benim bebeler ben temizliyorum ardımdan daha güzel temizliyolar sağolsunlar... birde bizim buralarda kadın bulmak da deveye hendek atlatmaktan zor. nasıl da kaprisliler kardeşim. görsen başbakan sanırsın. gelirmisin diyon bin dereden su getiriyo. geldiklerinde de yok o deterjanı kullanmam yok acıktım yok öle yok böle. neden bu evlerin otamatik temizleme düğmeleri yok ki.... bu arada son on gün ameliyata
veee mesajlarım 100 oldu isteyene bol keseden özel mesaj atabilirim yaşasınnnnnn
Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw:44: bakıyorum bakıyorum inanamıyorumBir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.:26:
İZİNDE DEĞİLDE GRİP OLDU :) İŞE GİTMEDİ EVDE 3 GÜNDÜR AMAN YARABBİ ÖLDÜRDÜ BENİ :) GÖRENDE KÖTÜ Bİ HASTALIGI VAR ÖLECEK SANIR Bİ GÖRSENİZ ÇOCUK GİBİYAAA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?