Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jelesec bacumm bende temizlik yaptim öldüm camasir yika kurut dolaba kaldir öldüm lennnnn
bir daha dünyaya gelirsem allahim lütfen erkek yarat her sey kadinlaraaaa temizle yedir icir her seyyy:bu haldeyimm

Sen kim 7.30.da kalkmak kim yarın sabah ararım 7.30.da haberin ola

mirin buraya döner döner bana olan aşkından çok uzak kalamaz de mi gıııı Mirin mirin

jelesec bacumm bende temizlik yaptim öldüm camasir yika kurut dolaba kaldir öldüm lennnnn
bir daha dünyaya gelirsem allahim lütfen erkek yarat her sey kadinlaraaaa temizle yedir icir her seyyy:bu haldeyimm

Of çamaşır deme uyuz oluyorum :18: katlayan dolaba da yerleştiren bir makine çıkarsalar keşke

Hafta sonuna evimiz temiz ani baskın olursa rahat rahat açarız her odayı

Of çamaşır deme uyuz oluyorum :18: katlayan dolaba da yerleştiren bir makine çıkarsalar keşke

Hafta sonuna evimiz temiz ani baskın olursa rahat rahat açarız her odayı

bende jelesec bacum söyle düsünüyorum camasiri al giy at hic dolaba girmesin
hani kagit bardak tabak varya öyleeeee biz göremeiyzde belki torun torbaaaaa hahhahayyy

bende jelesec bacum söyle düsünüyorum camasiri al giy at hic dolaba girmesin
hani kagit bardak tabak varya öyleeeee biz göremeiyzde belki torun torbaaaaa hahhahayyy

Senin hayalin gerçekleşemeyecek bir hayal bacım gerçekleşmesi benim torunların torunlarına belki diyeyim

Slm milett kaç sayfa yazdınız öle ben yokken :))) kociş evde giremiyom nete malum bütngün o oturo pc de hıh çok sıkıldım yahu :)) işe başlasada kurtulsam :)

biri temizlik mi dedi.... evde çoluk çocuk varken insanın eli işe gitmiyo ki. benim bebeler ben temizliyorum ardımdan daha güzel temizliyolar sağolsunlar... birde bizim buralarda kadın bulmak da deveye hendek atlatmaktan zor. nasıl da kaprisliler kardeşim. görsen başbakan sanırsın. gelirmisin diyon bin dereden su getiriyo. geldiklerinde de yok o deterjanı kullanmam yok acıktım yok öle yok böle. neden bu evlerin otamatik temizleme düğmeleri yok ki.... bu arada son on gün ameliyata

Slm milett kaç sayfa yazdınız öle ben yokken :))) kociş evde giremiyom nete malum bütngün o oturo pc de hıh çok sıkıldım yahu :)) işe başlasada kurtulsam :)

Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw:44: bakıyorum bakıyorum inanamıyorum Bir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.:26:

veee mesajlarım 100 oldu isteyene bol keseden özel mesaj atabilirim yaşasınnnnnn

Ayy çok şüküüüür

Linaaa çok az kalmış yaaw

Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw bakıyorum bakıyorum inanamıyorum Bir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.
OLMAZ OLURMU Bİ GÖSTERSEM DİLİNİ YUTARSIN :))SARKMA VAR CANM ÖZELİKLE KARIN BACAK İÇİ VE GÖĞÜSLER FELAKET HALDELER BENM ZAYIFLAMIŞ HALİMİ AMCAM GÖRDÜ BENİ TANIYAMADI ANNEME SORUYOMUŞ BU KİMİN KIZI DİE :) YA KİLO İNSANI COK YASLANDIRIYO KİLOLUYKEN MESELA O HALERİMDE BENİ 35 YASINDA FALAN SANIOLARDI BENEN BÜYÜKLER ABLA DİYODU ÇOK SİNİR BOZUCU ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…