Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

evde kadın var temizlik durumu :ssz: minik evde büyük minik evde :ssz:

çok yoğunum :ssz:yoğunluk azaldığında geleceğim

öptüm hepinizi :54: mirinim hoşgeldin :16: amma koca meraklısıymış sın bacım :17: enişte geldi yok oldun :17:

jelesec bacumm bende temizlik yaptim öldüm camasir yika kurut dolaba kaldir öldüm lennnnn
bir daha dünyaya gelirsem allahim lütfen erkek yarat her sey kadinlaraaaa temizle yedir icir her seyyy:37::bu haldeyimm

Günaydınlar öğlen oldu neredeyse :) bu saatte uyandım sanmayım 7:30 da kalktım ancak fırsat oldu misafir varda Mirin özledik valla seni hadi çabuk gel bekliyoruz yoksa jelo meydanı boş buldu kazanı kaynatıyor haberin olsun :))

Sen kim 7.30.da kalkmak kim:19: yarın sabah ararım 7.30.da haberin ola :1:

mirin buraya döner döner bana olan aşkından çok uzak kalamaz :21: de mi gıııı Mirin mirin :9::9:

evde kadın var temizlik durumu :ssz: minik evde büyük minik evde :ssz:

çok yoğunum :ssz:yoğunluk azaldığında geleceğim

E Jelesec temizlik günümüz de mi aynı? Annem başımın etini yiyip duruyordu mübarek gün Cuma günü temizlik mi yapılırmış diye :1: Seni söyleyeyim anneme azcık da seninle uğraşsın:46:

diyorum ruh ikizim sin :16: Annelerimiz kesin arkadaş ben de bu cümleyi hep duyarım:25: aman aman almayayım benim aney bana yetiyor :23:

Hahahhaaa çok komik ya yurtta cuma gunlerı temızlık gunu ilan edilmeli bu durumda :)) kadınların büyük bölümü cumayı temızlık gunu olarak gecırıyor :)) ayceyyim anneciğine benı de söyle yalnız değilim anne benım gibisi çooookkk dersin :54:

Ben kadının boş günü ne zaman sa o zamana denk getiriyorum aslında :34: ama genelde pazartesi büyük temizlik olur bende kadın yamuk yapmaz ise...

Ayceyim buluşmuşsun bizim bade ile nemutlu ile :21: oh sohbet iyi olmuştur eminim :16:

jelesec bacumm bende temizlik yaptim öldüm camasir yika kurut dolaba kaldir öldüm lennnnn
bir daha dünyaya gelirsem allahim lütfen erkek yarat her sey kadinlaraaaa temizle yedir icir her seyyy:37::bu haldeyimm

Of çamaşır deme uyuz oluyorum :18: katlayan dolaba da yerleştiren bir makine çıkarsalar keşke :ssz:

Hafta sonuna evimiz temiz ani baskın olursa rahat rahat açarız her odayı :8::9:

Of çamaşır deme uyuz oluyorum :18: katlayan dolaba da yerleştiren bir makine çıkarsalar keşke :ssz:

Hafta sonuna evimiz temiz ani baskın olursa rahat rahat açarız her odayı :8::9:

bende jelesec bacum söyle düsünüyorum camasiri al giy at hic dolaba girmesin
hani kagit bardak tabak varya öyleeeee biz göremeiyzde belki torun torbaaaaa hahhahayyy

bende jelesec bacum söyle düsünüyorum camasiri al giy at hic dolaba girmesin
hani kagit bardak tabak varya öyleeeee biz göremeiyzde belki torun torbaaaaa hahhahayyy

Senin hayalin gerçekleşemeyecek bir hayal bacım :25: gerçekleşmesi benim torunların torunlarına belki diyeyim :9:

diyorum ruh ikizim sin :16: Annelerimiz kesin arkadaş ben de bu cümleyi hep duyarım:25: aman aman almayayım benim aney bana yetiyor :23:

Ben kadının boş günü ne zaman sa o zamana denk getiriyorum aslında :34: ama genelde pazartesi büyük temizlik olur bende kadın yamuk yapmaz ise...

Ayceyim buluşmuşsun bizim bade ile nemutlu ile :21: oh sohbet iyi olmuştur eminim :16:

Tatlim o zaman senin anne sende kalsın benimki bende :1: Allah onlara sağlıklı ömür versin :16: Güle kirlensin evimiz kirlenmese iyi de :))
Buluştuk çok şükür hem de ne iyi oldu vallaha pek bi ballı kaymaklı oldu bütün günüme yansıdı enerjileri:16:

Slm milett kaç sayfa yazdınız öle ben yokken :))) kociş evde giremiyom nete malum bütngün o oturo pc de hıh çok sıkıldım yahu :)) işe başlasada kurtulsam :)

biri temizlik mi dedi.... evde çoluk çocuk varken insanın eli işe gitmiyo ki. benim bebeler ben temizliyorum ardımdan daha güzel temizliyolar sağolsunlar... birde bizim buralarda kadın bulmak da deveye hendek atlatmaktan zor. nasıl da kaprisliler kardeşim. görsen başbakan sanırsın. gelirmisin diyon bin dereden su getiriyo. geldiklerinde de yok o deterjanı kullanmam yok acıktım yok öle yok böle. neden bu evlerin otamatik temizleme düğmeleri yok ki.... bu arada son on gün ameliyata :D

Slm milett kaç sayfa yazdınız öle ben yokken :))) kociş evde giremiyom nete malum bütngün o oturo pc de hıh çok sıkıldım yahu :)) işe başlasada kurtulsam :)

Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw:44: bakıyorum bakıyorum inanamıyorum:37: Bir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.:26:

veee mesajlarım 100 oldu isteyene bol keseden özel mesaj atabilirim yaşasınnnnnn

Ayy çok şüküüüür:46::46::46:

biri temizlik mi dedi.... evde çoluk çocuk varken insanın eli işe gitmiyo ki. benim bebeler ben temizliyorum ardımdan daha güzel temizliyolar sağolsunlar... birde bizim buralarda kadın bulmak da deveye hendek atlatmaktan zor. nasıl da kaprisliler kardeşim. görsen başbakan sanırsın. gelirmisin diyon bin dereden su getiriyo. geldiklerinde de yok o deterjanı kullanmam yok acıktım yok öle yok böle. neden bu evlerin otamatik temizleme düğmeleri yok ki.... bu arada son on gün ameliyata :D

Linaaa çok az kalmış yaaw:32:

Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw bakıyorum bakıyorum inanamıyorum Bir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.
OLMAZ OLURMU Bİ GÖSTERSEM DİLİNİ YUTARSIN :))SARKMA VAR CANM ÖZELİKLE KARIN BACAK İÇİ VE GÖĞÜSLER FELAKET HALDELER:(:( BENM ZAYIFLAMIŞ HALİMİ AMCAM GÖRDÜ BENİ TANIYAMADI ANNEME SORUYOMUŞ BU KİMİN KIZI DİE :) YA KİLO İNSANI COK YASLANDIRIYO KİLOLUYKEN MESELA O HALERİMDE BENİ 35 YASINDA FALAN SANIOLARDI BENEN BÜYÜKLER ABLA DİYODU ÇOK SİNİR BOZUCU :(((

Niye? İzinde mi kocacığın? Ya ares ya sanki o resimde yatakta yatan başkası olmasın yaaw:44: bakıyorum bakıyorum inanamıyorum:37: Bir de bacakların falan süper duruyor.Sanki hiç sarkma yok gibi.:26:

İZİNDE DEĞİLDE GRİP OLDU :) İŞE GİTMEDİ EVDE 3 GÜNDÜR AMAN YARABBİ ÖLDÜRDÜ BENİ :) GÖRENDE KÖTÜ Bİ HASTALIGI VAR ÖLECEK SANIR Bİ GÖRSENİZ ÇOCUK GİBİYAAA :)

Back