- 15 Ocak 2023
- 6
- 2
- 29
- Konu Sahibi birsadehayat
Merhabalar herkese. Nerdeyse 2 yıldır tek derdim kendimim diyebilirim. 27 yaşındayım, 3 senelik evliyim ve biri 18 aylık diğeri 2 aylık iki bebeğim var. Eşimle ilişkim çok şükür gayet iyi, maddi olarak normal standartlardayız diyebilirim. Normalde eczane teknisyeniyim ama çocuklardan sonra şuan çalışmıyorum kendim büyütmek istediğim için. Sorun şu ki kendimden hiç memnun değilim, aynaya bakmak canım istemiyor, evi derleyip toplayıp temizlememe rağmen sürekli pis ve dağınık geliyor bana. Eşime ufak tefek konulardan patlıyorum artık kendisi de sürekli gergin olduğumdan dert yanıyor. Ailem, eşimin ailesi falan şükür bir sıkıntımız yok. Benim ailemi bi görseniz, yani tam el bebek gül bebek büyütülmüş okutulmuş kültürlü bir genç kız olarak büyütüldüm ve ailemde öyleler. Ama öyle bir dönemdeyim ki yolda birini görsem konuşurken çekiniyorum kendimi asla beğenmiyorum kilo fazlam var duş almak falan zaten 2 güne bir anca. Eşim çok yoğun çalışıyor bazen gecikebiliyor eve gelmekte. Hersey bende şuan tuvalete gidecek vaktim yok derler ya öyle. Kendimi diğerlerinden sürekli aşağıda çirkin olarak görmeye başladım ve artık psikolojim bozuluyor mesela doğum sonrası saçlarımı omuzdan 2 parmak aşağıda düz kestirdim ama kısa saci beğenmediğim için 2 aydır saçım sürekli toplu geziyorum siz diyebilirsiniz bunlarda dert mi diye evet çok şükür bende biliyorum hayati şeyler olmadığını ama kendimden o kadar memnun değilim ki eski cıvıl cıvıl bakkala giderken bile makyaj yapan özenli giyinen saçı başı bakımlı beni özledim sadece dış görünüş değil psikolojik olarak kendimi düşük hissetmemde çok etkili ne yapabilirim nasıl asabilirim yeni başlangıç yapmak istiyorum sonra gelen o gazda gidiyor olduğum yerde sayıyorum inanın çok keyifsizim belki yaşayan düzelenleriniz vardır. Ufak tefek düşünce ve fikirleriniz bile rahatlatıp yeni yol açabilir bana şimdiden teşekkür ederim