Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bütün arkadaslara soruyorum lütfen cevap??????????
arkadaslar benım me rak ettıgım bır sey var hamılelıkte ustunune gormede kac gun suruyor bunu yasayan varmı?belkı bunu hepımız yasabılırız en azından bır fıkır edınmıs oluruz ?kaydirigubbakcemile5
duyduğum kadarıyla diğer adetlerinden farklı oluyomuş...mesela normalde uzun sürüyosa bu sefer kısa sürüyomuş,yada lekelenme şeklinde oluyomuş sadece bildiğim bukadar canım ..
duyduğum kadarıyla diğer adetlerinden farklı oluyomuş...mesela normalde uzun sürüyosa bu sefer kısa sürüyomuş,yada lekelenme şeklinde oluyomuş sadece bildiğim bukadar canım ..
benim bildigim sadece damla seklinde hatta rengi pembe oluyomus normalde adet süresi kadar degil hafif damlalarla 1 günde bitiyormus bana olmadi ama olanlar böyle anlatmisti
canım benım arkadasım 2 aylık amıeyım dıe gıdıyor dr demıskı 3 aylık olmus buyutmussun 1 ay ustune gormus normal bır sekılde 2. ay leke gelmıs sonra dr gıtmıs stye11 haftalık demıs bellıolmuyor