Butik Sabun Yapıyorum Özel günlerinizde en hatırda kalır hediyeler sizinki olsun;)

Sabunland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
136
10
48
34
Denizli
Merhaba hanımlar
Evimde birbirinden güzel mis kokulu butik sabunlar yapıyorum ve sizlerle paylaşıp sizlerede yardımcı olmak istedim. her türlü özel gün için sipariş alıyorum
Yeni doğmuş bebeklerimizi ziyarete gelenlere akılda kalıcı mis kokulu sabunlar
Diş çıkaran bebeklerimizin diş hediği günü için özel tasarım sabunlar
Her türlü bebek , gelin duvak gibi mevlütleriniz için minik kolonya ve sabunlar
Nişanlarınızda düğünlerinizde kınada ve söz törenlerinizde size özel sabunlar
Banyolarınız için zevkinize uygun sabun sepetleri
ve Sabun Buketleri yapıyorummm çeşitli siparişlerim için yaptıgım örnekler

Elinize sağlık. Cok guzel olmus...

Nekadar peki minimum ve maksimum fiyat ortalamaniz?

Merhaba, Bu 1ci resimdekinden 35 adet olarak sipariş vermek istesem tanesi ne kadar acaba? ama 2 numaralı resimdeki gibi kutularda. Bide ne kadar önce sipariş vermek gerekli. Teşekkürler...

Anneler günü için şu sepettekilerden istiyorum da ne kadar olur fiyatı? Bide anneler gününe yetişir mi çok acillll cevap lütfen

Merhaba yarın sabah kargoya verirsem ctesi elinizde olur genelde 1 ertesi günü ulaşıyor tabi anneler günü falan die yoğunluk olmazsa fiyat bilgisini özel msj attım
Anneler günü için şu sepettekilerden istiyorum da ne kadar olur fiyatı? Bide anneler gününe yetişir mi çok acillll cevap lütfen

Çok güzeller bayıldım yakında doğum yapacağım yakınlarımıza özel bir hediye olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…