SEVGİLİ ARKADAŞLAR, BENDE BİR ANNEYİM, ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖZELLER , UZUN ZAMANDIR PASTA ARAŞTIRMASI İÇİNDEYDİM, OĞLUMUN DOĞUMGÜNÜ YAKLAŞTIKÇA NASIL BİR PASTA YAPTIRSAM DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORDUM... sonra şeker hamurlu butik pastayaptırmaya karar verdim ama netice hüsran oldu, konyada bu tarz pasta yapan bir pastane yok, hatta dalga bile geçtiler benimle, sonra evde yapan bir kaç bayan buldum , onlarda çok amatör geldi, bide yaptıkları bir maket veya yerleride yoktu internetten gösterdikleri birkaç resim vardı ve ayrıca ev pastası lezzetini nasıl bilebilirdim bide fiyatları çok uçukkkk... sonra KOKOSSH BUTİK ŞEKERCİ adında zaferde bir yer söylediler , oraya gittim görüştüm ve pastamı yaptırdımmm çok güzel bi yermiş hakkaten , hemde profesyonel çalışıyorlarmış, pastaların içini pastaneye pişirttirip üst şeker hamuru kaplama ve modelleme yapıyorlarmış , hatta bi arkadaş eşi için oradan avukatlı bir pasta yaptırmış bayıldımmmmmmm......... sizde butik pasta yaptırmayı düşünürseniz irtibata geçinnn ben çok memnun kaldım , kokossh butik şekerci , zaferde özsüt pastanesi ve elif parfümeri sokagından içeri girince 150 mt ilerde solda sokakta ..... İNTERNET SİTELERİ DE VAR google da KOKOSSH diye aratınca hemen çıkıyo , facebook tata KOKOSSH BUTİK ŞEKERCİ olarak sayfaları var ...... eğer sizde farkıl bi pastayaptırmak istiyosanız mutlaka tanışın