Bisküvi - Kurabiye Tarifi Butık kurabıye ve butık sabun satısı yapıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBAL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
897
75
68
$bebek kurabþye.jpg$GELINDAMAT.jpg$gelýnnn.jpg$kahraman.jpg$mickey.jpg$minnie.jpg$YUVARLAK.jpg

arkadaslar yukarıda gormus oldugunuz tum butık kurabıyelerı ben yapıyorum. Istenılen tasarımda ıstenılen urun 25 tane altıolmamak kaydıyla ıstedıgınız mıktarda yapılır ve gonderılır. Istedıgınız urunlerkullanılabılır marka olarak. Ister vanılyalı ıster tarcınlı ıster lımonlumıs gıbı ev kurabıyelerı. Tum ozel gunlerınız ıcın ıdeal hedıyeler.. Urun sıparıs verıp fıyat almak ısteyenler bana ozel mesaj yazabılır ya da burdan da sorabılır daha bır suur cesıt var. elımden geldıgınce her bırını koymaya calısagım. Aynı zaman cake pops ve ıstenılen model butık sabunda yapıyorum.:23:

Eki Görüntüle 1038300 Eki Görüntüle 1038301 Eki Görüntüle 1038302 Eki Görüntüle 1038303 Eki Görüntüle 1038304 Eki Görüntüle 1038305 Eki Görüntüle 1038306

arkadaslar yukarıda gormus oldugunuz tum butık kurabıyelerı ben yapıyorum. Istenılen tasarımda ıstenılen urun 25 tane altıolmamak kaydıyla ıstedıgınız mıktarda yapılır ve gonderılır. Istedıgınız urunlerkullanılabılır marka olarak. Ister vanılyalı ıster tarcınlı ıster lımonlumıs gıbı ev kurabıyelerı. Tum ozel gunlerınız ıcın ıdeal hedıyeler.. Urun sıparıs verıp fıyat almak ısteyenler bana ozel mesaj yazabılır ya da burdan da sorabılır daha bır suur cesıt var. elımden geldıgınce her bırını koymaya calısagım. Aynı zaman cake pops ve ıstenılen model butık sabunda yapıyorum.:23:

çok tatlı görünüyorlarrr evde mi yapıyorsunuzz?

$image.jpg
$image.jpg
$image.jpg

Bunlarda degısık ornekler..

Aksama yaptıgım bır kac sabun ırnegını atıcam ..:1:

Son düzenleme:
Çok şirin görünüyorlar gerçekten,aklımızda bulunsun.

merhaba,

fiyat bilgisi verirmisiniz?

Merhabalar
Istediginiz modele gore fiyat degisiyor ama Kurabiyeler 2.5 tl den sabunlar 3.5 tl den ve cake popular 3-5 tl arasi degisiyor. 50 uzeri alimlarda indirimde mevcuttur

Sevdiğiniz bir arkadaşınıza ailenize annenize minik jestler mi yapmak istiyorsunuz işte burdalar minik papatya kurabiyeler

$FB_IMG_13993715493666839.jpg
$FB_IMG_13993717098291198.jpg

Son düzenleme:
Hosgeldin bebek kurabiyeleri

$FB_IMG_13993716367039328.jpg

Son düzenleme:
Back