Iclerı yumusacık sade ya da cıkolatalı kek dısları kıtır bıtter sutlu ya da beyaz cukulata suslu ıster pakette ıster lolıpop seklınde (buket)
Mıss gıbı cake popslar
Eki Görüntüle 1038712 Eki Görüntüle 1038713 Eki Görüntüle 1038714 Eki Görüntüle 1038715 Eki Görüntüle 1038716
Buda okul senlıklerıne cocugunuz sınıf arkadaslarına ogrencı topluluklara ya da muzur bır hedıye jest :) baby shower partılerı ıcın orjınal atıstırmalık olarak ..
Eki Görüntüle 1038717
Merhabalar kızıma diş buğdayı partisi yapmak istiyorum. Kurabiyeler ve popcakeler çok güzeller. Fiyatları nedir ve hangi ildesiniz?
Hakikaten çok güzeller . Benim de Temmuz da doğumum var biliyorum çok var ama çok beğendim fiyatları konusunda bilgilendirir misiniz? Birde hangi şehirdesiniz ?
Tabiki omurluk :) güzel dusunmussunuz bende kizim in 1 yes gunu için yapip dagittim bi hayli ilgi, cekici oluyorlar :) sabunlarin soyle guzel bi avantaji daha var mis gibi kokuyorlar siparis asamasinda kokulari soruyoruZ hangisini isterseniz o kokudan yapiyoruz. Ister kutu olarak istersenizde file seklinde ambalajliyoruz :) fiyati on a gorede degisiyor Siz modeli ve rakami belirlerseniz daha sagkikli bir fiyat cikar :)Kurabiye değilde sabun düşündüm ben . O kurabiyeleri yemeye kıyamamış beneşim henüz gelmedi onunla birlikte iyice bakıp beğendiğimizi söyleyelim size . Bu sabunlar muhafaza edilebilir su görmediği taktirde değil mi ? Ben bebek şekeri yerine değişik olması açısından düşündüm çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?