Butık kurabıye-sabun ve cakepops lar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBAL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
897
75
68
Merhaba
Butık kurabıye sabun ve cake popslar yapıyorum. Istenılen her renk ve tasarımda yapabılırım.. Nıkah dun nısan torenelrıne mevlutlerde dıs bugdayları dogumlarda baby shower partılerı ıcın cok hos buyık kurabıye sabun ve cake pops modellerım var .. Sımdı hadı cok konustuk gecelım tanıtım faslına :)
Eki Görüntüle 1038671

Bebıslerımız ıcın olan modeller

Eklentiler

• $image.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 195
  • $image.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 204
  • $image.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 218
  • $image.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 187
  • $image.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleme:

Bebısımızın yenı hayatı mutluluklarla dolu olsun :)

Ikı ayrı sıparısımızın de yapım asamasındakı halını koydum. Yanı halı hazırda ben hala yapmaya devam edıyordum :)

Iclerı yumusacık sade ya da cıkolatalı kek dısları kıtır bıtter sutlu ya da beyaz cukulata suslu ıster pakette ıster lolıpop seklınde (buket)
Mıss gıbı cake popslar

Buda okul senlıklerıne cocugunuz sınıf arkadaslarına ogrencı topluluklara ya da muzur bır hedıye jest :) baby shower partılerı ıcın orjınal atıstırmalık olarak ..

Merhabalar kızıma diş buğdayı partisi yapmak istiyorum. Kurabiyeler ve popcakeler çok güzeller. Fiyatları nedir ve hangi ildesiniz?

Hakikaten çok güzeller . Benim de Temmuz da doğumum var biliyorum çok var ama çok beğendim fiyatları konusunda bilgilendirir misiniz? Birde hangi şehirdesiniz ?

Merhabalar kızıma diş buğdayı partisi yapmak istiyorum. Kurabiyeler ve popcakeler çok güzeller. Fiyatları nedir ve hangi ildesiniz?

Merhabalar,
Kurabiyelerimiz 2.5 tlden basliyor. 50 uzeri alimlarda indirim yapiyorum istanbuldayim ama her ile gonderimimiz var :)
Cakepopslarinda fiyati modele gore degisiyor ama onlarda 4 tl den basliyor. Tabiki 50 uzeri siparislerde indirimde mevcut. Isterseniz sabunlarimizda var onlarda 3.5 tlden basliyor.
Eger kendi modeli mi kendi gondermek istiyorsaniz Oda olur :) onu da yapabiliriz

Hakikaten çok güzeller . Benim de Temmuz da doğumum var biliyorum çok var ama çok beğendim fiyatları konusunda bilgilendirir misiniz? Birde hangi şehirdesiniz ?

Merhaba
Hangi modelleri begendiniz acaba isciligi daha fazla olan modellerde fiyat degisiyor. Istanbuldayim. Her ile gonderimimiz var. Siz su model derseniz daha iyi olur ama soyle soyleyim gelin damat Kurabiyelerimiz gelinliklive damatli olan var iki ayri kurabiye yapilmasi gerektigi için fiyat 4.5 tl 50 tane uzeri indirim var ama eger tek kurabiye modellerinden begenirseniz onlarda asagi yukari 3-3,5 arasi tabiki onlardada indirim mevcut

Kurabiye değilde sabun düşündüm ben . O kurabiyeleri yemeye kıyamamış ben eşim henüz gelmedi onunla birlikte iyice bakıp beğendiğimizi söyleyelim size . Bu sabunlar muhafaza edilebilir su görmediği taktirde değil mi ? Ben bebek şekeri yerine değişik olması açısından düşündüm çünkü.

Tabiki omurluk :) güzel dusunmussunuz bende kizim in 1 yes gunu için yapip dagittim bi hayli ilgi, cekici oluyorlar :) sabunlarin soyle guzel bi avantaji daha var mis gibi kokuyorlar siparis asamasinda kokulari soruyoruZ hangisini isterseniz o kokudan yapiyoruz. Ister kutu olarak istersenizde file seklinde ambalajliyoruz :) fiyati on a gorede degisiyor Siz modeli ve rakami belirlerseniz daha sagkikli bir fiyat cikar :)

Ister hosgekdin bebek ister doğum günü kutlamaları için kullanılabilir butik kurabiyeler üzerine isimde yazılabilir

Sizde nikah sekerlerinizin herkesten farklı ve değişik olmasını mi istiyorsunuz o zman modellerimiz inceleyin değişik renklerde değişik ebatlarda üzerlerine isim de yazılabilir. . 50 tane uzeri alimlarda indirimde mevcut

Minik uğur böcekleri. Minik bebislerinizin doğum günlerinde ya da baby shower partisinde ya da dogumunuzda misafirlerimize ikram edebileceğiniz sevimli minik uğur böceği

Korsan butik kurabiyelerimiz kız versiyonları var doğum günlerine renk veren korsan kurabiyelerimiz

1 yas kurabiyelerimiz doğum günlerine renk katan butik 1 yas kurabiyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…