Butik Kurabiye Pasta Siparişi *

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
168
33
Merhaba Kızlarr ,

Annem kişiye özel butik kurabiye ve pasta yapıp satıyor . Facebookta sayfamızda mevcut

Butik Kurabiyelerimiz fiyatları modellerine göre 2 tl den başlamaktadır. En az 15 adet kurabiye ve Kişiye özel sipariş alınır

Modeller 3. sayfadadır.

İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler

Son düzenleyen: Moderatör:

resim bekliyorum eylülümmmm

tamam canımm istiyorsan modelleri yüklediğimde bakarsın ona göre konuşuruz

benim yaptığım sevgili kurabiyeleri tarzında kurabiyeler
biz ayrıyız şu an
doğum gününede az kaldı
ne olacağını bilsem pasta sipariş ederdim

selam eylülüümm

kuzuuuuummm resimler yolla bakalımm ayy el emeği yaa annene güç kuvvet versin inşallahhh
canımmm bebeğin için hoşgeldin bebek düşünebilirsinn
aminn canım akşama resimler yüklenmiş olur

biz ayrıyız şu an
doğum gününede az kaldı
ne olacağını bilsem pasta sipariş ederdim

sende sevgi gibi kurabiye düşünebilirsin canımm kalpli kutuda yada pasta dediğin gibi

canımmm bebeğin için hoşgeldin bebek düşünebilirsinn
aminn canım akşama resimler yüklenmiş olur

sende sevgi gibi kurabiye düşünebilirsin canımm kalpli kutuda yada pasta dediğin gibi

düşündüm bile inşallahhhh :))))))) kırkında kuran okutucam inşallah evde tabii allahın izniyle o günleri görürsek ona düşündüm mesela

canm mesela diyelim ki ben böyle şeyler böyle sözler böyle renkler istiyorum bunu nasıl ayarlıcaz:26:

düşündüm bile inşallahhhh :))))))) kırkında kuran okutucam inşallah evde tabii allahın izniyle o günleri görürsek ona düşündüm mesela
inşallah canımm mevlüt kurabiyesi de çok gidiyor evett
canm mesela diyelim ki ben böyle şeyler böyle sözler böyle renkler istiyorum bunu nasıl ayarlıcaz:26:

böyle şeyler işte ben modelleri yükleyince seçersin ayrıca istediğin bir model varsa söylersin mesja attım sana

isteyen olursa annemin facebook sayfasını mesajla atarım ordan da bakılabilir

ama şu an iş yerinden facebook açılmıyor saat 16 da açılacak o zaman linki atabilirim

inşallah canımm mevlüt kurabiyesi de çok gidiyor evett

böyle şeyler işte ben modelleri yükleyince seçersin ayrıca istediğin bir model varsa söylersin mesja attım sana

of internet paketim de tam bitecek zamanı buldu o zaman şöyle yapalım canm
sen beni akşam cagır
dediğin gibi 2 tl lik yapabileceğin modelleri göster bana
ben renklerini sözlerini söyleyim sana olur mu öyle yapalım
herhalde sipariş verdikten sonra en geç 5 gün içinde elimde olur dimi:26:

ay cok tatlıı.bende cok begendımm.fıyatıda normalden daha uygunn nişan ıcın bende dusunebılırım belkii.facebook adresını banada msj atarsın bakarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…