• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butik Kurabiye Pasta Siparişi *

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
168
33
Merhaba Kızlarr ,

Annem kişiye özel butik kurabiye ve pasta yapıp satıyor . Facebookta sayfamızda mevcut :42::42:

Butik Kurabiyelerimiz fiyatları modellerine göre 2 tl den başlamaktadır. En az 15 adet kurabiye ve Kişiye özel sipariş alınır :12::12:

Modeller 3. sayfadadır.

İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Kızlarr ,

Annem kişiye özel butik kurabiye ve pasta yapıp satıyor . Facebookta sayfamızda mevcut :42::42:

Doğum günü Pastaları & Kurabiyeleri

Söz - Nişan Pastaları & Kurabiyeleri

Sevgili Pastaları & Kurabiyeleri

Hoşgeldin Bebek - 1 yaş - Diş buğdayı Pastaları & Kurabiyeleri

Butik Kurabiyelerimiz fiyatları 2 tl den başlamaktadır. Kişiye özel sipariş alınır :12::12:

Şu an iş yerinde olduğum için resimlerini ekleyemiyorum akşam ekleyeceğim .

İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler
:42::42:

resim bekliyorum eylülümmmm :16:

tamam canımm istiyorsan modelleri yüklediğimde bakarsın ona göre konuşuruz :16::16:

benim yaptığım sevgili kurabiyeleri tarzında kurabiyeler :1:
biz ayrıyız şu an
doğum gününede az kaldı
ne olacağını bilsem pasta sipariş ederdim :43:

selam eylülüümm

kuzuuuuummm resimler yolla bakalımm ayy el emeği yaa annene güç kuvvet versin inşallahhh
canımmm bebeğin için hoşgeldin bebek düşünebilirsinn :9::9:
aminn canım akşama resimler yüklenmiş olur :16::16:

biz ayrıyız şu an
doğum gününede az kaldı
ne olacağını bilsem pasta sipariş ederdim :43:

sende sevgi gibi kurabiye düşünebilirsin canımm kalpli kutuda yada pasta dediğin gibi :16::16:

canımmm bebeğin için hoşgeldin bebek düşünebilirsinn :9::9:
aminn canım akşama resimler yüklenmiş olur :16::16:

sende sevgi gibi kurabiye düşünebilirsin canımm kalpli kutuda yada pasta dediğin gibi :16::16:

düşündüm bile inşallahhhh :))))))) kırkında kuran okutucam inşallah evde tabii allahın izniyle o günleri görürsek ona düşündüm mesela:21::21::21::21::21:

canm mesela diyelim ki ben böyle şeyler böyle sözler böyle renkler istiyorum bunu nasıl ayarlıcaz:26:
sany3917.jpg

düşündüm bile inşallahhhh :))))))) kırkında kuran okutucam inşallah evde tabii allahın izniyle o günleri görürsek ona düşündüm mesela:21::21::21::21::21:
:1: inşallah canımm mevlüt kurabiyesi de çok gidiyor evett :16::16:
canm mesela diyelim ki ben böyle şeyler böyle sözler böyle renkler istiyorum bunu nasıl ayarlıcaz:26:
sany3917.jpg

böyle şeyler işte ben modelleri yükleyince seçersin ayrıca istediğin bir model varsa söylersin mesja attım sana :21::21:

isteyen olursa annemin facebook sayfasını mesajla atarım ordan da bakılabilir :12::12:

ama şu an iş yerinden facebook açılmıyor saat 16 da açılacak o zaman linki atabilirim :52:

:1: inşallah canımm mevlüt kurabiyesi de çok gidiyor evett :16::16:

böyle şeyler işte ben modelleri yükleyince seçersin ayrıca istediğin bir model varsa söylersin mesja attım sana :21::21:

of internet paketim de tam bitecek zamanı buldu o zaman şöyle yapalım canm
sen beni akşam cagır
dediğin gibi 2 tl lik yapabileceğin modelleri göster bana
ben renklerini sözlerini söyleyim sana olur mu öyle yapalım:16::16:
herhalde sipariş verdikten sonra en geç 5 gün içinde elimde olur dimi:26:

ay cok tatlıı.bende cok begendımm.fıyatıda normalden daha uygunn :34: nişan ıcın bende dusunebılırım belkii.facebook adresını banada msj atarsın bakarım canım :16:

Back