Butik dekoratif sabun

sabunshops

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
17
1
6
İstanbul
Duygularınızı ifade etmenin en güzel yolu, sevdiklerinizi hediyelerinizle özel hissettirin...

Özel günlerinizde klasik hediyelerden sıkıldınız mı? Düğün, Nikah, Kına, Nişan, Gelin Hamamı, Hoşgeldin Bebek, Baby Shower, Bebek Mevlütü, Diş Buğdayı, Sünnet davetleriniz için kişiye özel üretim yapılmaktadır. Sabunlarınızın renk, koku ve süslemelerini siz belirleyin, biz gerçekleştirelim.

- Yüksek oranda gliserin içerir, cilt bakımına katkıda bulunur.
- Renk değiştirmez.
- Alkol içermez.

sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz.

$20140505_20304310.jpg $deniz kabuk.jpg $DSC02811.jpg $20140418_003438.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bende butik pastacıytım tüm silikon kalıplarımla sabun yaptım hepsi cok güzel oldu bebegim olacak dogumunda hediye edecegim sevenlerime cok kolay ve zevkli bir ugras oldu bana

bende butik pastacıytım tüm silikon kalıplarımla sabun yaptım hepsi cok güzel oldu bebegim olacak dogumunda hediye edecegim sevenlerime cok kolay ve zevkli bir ugras oldu bana

Evet edizim, gerçekten çok keyifli bir uğraş. Kalıplar genelde aynı olduğu için gerisi bizim yaratıcılığımıza kalıyor. Şimdiden yeni bebeğin hayırlı olsun, sağlık ve rahatlıkla kucağına almanı diliyorum.

gül buketi olanlar ne kadar boyutları nedir?

Merhaba iclal85, sabun buketlerimizin boyu 24cm, çapı da yaklaşık 17cm, tülü de ilave edersek yaklaşın 19-20cm çapı. Özellikle fazla uzun yapmıyoruz ki sarsılma durumunda zarar görmesin. Ürünlerimiz kişiye özel hazırlanmakta, rengi, süslemeleri siz seçiyorsunuz. (istenirse sabunlara sim de ilave ediliyor). Şu anda babalar günü nedeniyle indirimli 35TL. Daha kapsamlı örneklerimizi gönderiyorum.

$20140426_193308y.jpg

Kutu içerisinde 4 adet sabun olan ne kadar öğrenebilir miyim
Banyo ve lavaboya aynaları n onu için düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel şeyler yapmışsınız emeğinize sağlık bende sabun kursuna gidecem bu sene

Back