Butik Açma Fikri

morlus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
23
3
25
Kızlar selam, 25 yaşındayım ve üniversite mezunuyum. Yalnız mesleki olarak önümü görmekte zorlanıyorum. Yaşadığım şehirde düzgün tesettür butik yok istanbula 2 saat uzaklıktayız (22 yıl istanbulda yaşadım doğma büyüme oralıyım evlenince taşındık) ailemiz istanbulda ve çok sık gidip geliyoruz. Kendime butik açsam bana maliyeti ne olur kenarda 100 gram altınımdan başka bir şey yok onları kullanmayı düşünüyorum. Lütfen batar mıyım ne yapmalıyım yardımcı olabilenler yazabilir mi?

Önce istersen sadece trendyola gir derim bı kac kıyafetle satışlara gir ordanda gelir elde edilir ingram sayfasındada aynı sekılde devam et baktın ürünler satılıyor o zaman dükkan acıp yerin olur kitleye ulaşırsın ilk etap da benım de fıkrım bu şekılde oldu inşallah gönlünce olur

Trendyolda cok secenek var ve kargo vs ekleniyor orda tutturmak daha zor geliyor bana. Ama şehir içinde üniversite öğrencilerinin olduğu bir yerde açsam satar gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…