Canım 7 sene butik işletmiş birisi olarak söylüyorum o işe bulaşma derim sıkıntılı stresli bir iş ben evlenince kapattım ve bir kez bile pişman olmadım
Nerede açmak istiyorsunuz?Ben açıkçası stresle başa çıkamadım ayrıca bayram yok dinlenmek yok dur durak yok.Sürekli çalışıyordum patron istediği saatte gider gibi düşünülmüyor işinin başında durmadan asla olmuyorYaaa neden kapattınız peki ? Çünkü istanbul gibi bi yerde iyi geliri oluyor bakıyorum minnacık dükkanlar çok çok iyi gelir elde ediyor. Sizde problem neydi acaba ?
Nerede açmak istiyorsunuz?Ben açıkçası stresle başa çıkamadım ayrıca bayram yok dinlenmek yok dur durak yok.Sürekli çalışıyordum patron istediği saatte gider gibi düşünülmüyor işinin başında durmadan asla olmuyor
Hayırlısı olsun canım ben pandemi öncesi devrettim ama sonrada alan kişiye üzüldüm tam dükkanı aldı kapandı her şeyi düşün lütfen umudunu hevesini kırmak istemem Rabbim en güzel şekilde nasip etsin benim babam da senelerce ticaretle uğraştıBenim babam da kendi işini yapıyor biliyorum malesef dur durak bilmeden çalışıyor, ticaret yapma isteği küçüklükten beri alıştığımız birşey malesefistanbul bağcılarda açmak istiyorum, biraz yorulucam belki ama kendi işim olucak o yüzden çoook Istiyorum nasip tabi
Hayırlısı olsun canım ben pandemi öncesi devrettim ama sonrada alan kişiye üzüldüm tam dükkanı aldı kapandı her şeyi düşün lütfen umudunu hevesini kırmak istemem Rabbim en güzel şekilde nasip etsin benim babam da senelerce ticaretle uğraştı ☺
Ben Fatihteydim Merter ve Eminönü’nden alıyordum mallarıPeki siz hangi şehirde? Nasıl temin ediyordunuz malları?
Ben Fatihteydim Merter ve Eminönü’nden alıyordum malları
Eminönü’nde ithal ürünler var canım en azından birkaç tane koysan müşteriye farklı gelir biraz pahalıdır ama alıcısı gelince satılır mutlakaMerter de bu işi yapan arkadaşlarım var butiklere mal satıyorlar bende onlardan almayı düşünüyorum eminonundede incik boncuk işleri var orayada baktık inşallah Allah nasip kısmet ederse
Eminönü’nde ithal ürünler var canım en azından birkaç tane koysan müşteriye farklı gelir biraz pahalıdır ama alıcısı gelince satılır mutlaka ☺
Merhaba açtınız mı? Bende 3 sene işletip devrettim...Devrettiğime asla pişman değilim ama evde olmaktan sıkıldığım için internette yapmaya çalışıyorum çok bir şey olmadi.Giyim süreklilik istiyorEvet gideceğini düşündüğümüz şeyleri getiririz diye düşündük eşimle
Merhaba açtınız mı? Bende 3 sene işletip devrettim...Devrettiğime asla pişman değilim ama evde olmaktan sıkıldığım için internette yapmaya çalışıyorum çok bir şey olmadi.Giyim süreklilik istiyor
Ben bu işlerin kisacasi ticaretin rızkla alakalı olduğuna inaniyorum öncelikle konumunuzu belirlediyseniz o bölgeye göre özel ürün seçerseniz çok rahat satış yaparsınız benim en büyük sorunum buydu sirkulasyon azdı ve dükkan kendini döndürüyordu bana asgari kadar bile kalmıyordu ve psikolojim bozulmuştu 3-5 müşterimle dönmekten. uygun fiyatlı ürün her zaman tercih edilir fakat kiranız çok yüksek olursa dediğim gibi sirkulasyon yogun olursa ucuzla o dükkanin kirasıda ödenir,ama ara sokak vs ise pahalı ürün satmanızı tavsiye edebilirim ve ilk deneyim olarak internette deneyin 2.el sayfalarında gibi...Instagramda bende beceremedigim icin tavsiye edemiyorumHayır, daha açmadım malesef şuan smmm stajeriyim stajım bitmek üzere sonrasında çok istiyorum ama herkes moralimi bozuyor olmaz falan diye bilemiyorum moralim bozuk bu konuda
Ben bu işlerin kisacasi ticaretin rızkla alakalı olduğuna inaniyorum öncelikle konumunuzu belirlediyseniz o bölgeye göre özel ürün seçerseniz çok rahat satış yaparsınız benim en büyük sorunum buydu sirkulasyon azdı ve dükkan kendini döndürüyordu bana asgari kadar bile kalmıyordu ve psikolojim bozulmuştu 3-5 müşterimle dönmekten. uygun fiyatlı ürün her zaman tercih edilir fakat kiranız çok yüksek olursa dediğim gibi sirkulasyon yogun olursa ucuzla o dükkanin kirasıda ödenir,ama ara sokak vs ise pahalı ürün satmanızı tavsiye edebilirim ve ilk deneyim olarak internette deneyin 2.el sayfalarında gibi...Instagramda bende beceremedigim icin tavsiye edemiyorum
Al benden de okadar hem paramı yedi hem ömrümüCanım 7 sene butik işletmiş birisi olarak söylüyorum o işe bulaşma derim sıkıntılı stresli bir iş ben evlenince kapattım ve bir kez bile pişman olmadım