• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butık açmak istıyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım var

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
103
34
merhabalar..lısans mezunuyum 6 aylık bebegım küçük ama ınsanların rahat olduğu bı yerde yaşıyorum.esım esnaf çok şükür maddi olarak bı sıkıntımız Yok..ama evde oturmak istemıyorum bı işe yaramak kendı paramı kendım kazanmak istıyorum
Bı dükkan buldum yakın bı arkadaşımla ortak açalım dıyoruz ama eşim sıcak bakmıyor ortak iş olmAz arkadasınla aran bozulur ayrıca esnaflık kolay mı geç saatte kapatacaksın tatılın olmucak dıyor.
Bıraz mal al internet ten ve elden çevrene sat dıyor baktın ıyı gıdıyorsun ozaman düşünürüz dıyor... ama bende bıan önce büyük adım atmak istıyorum... sızce ne yapmalıyım nasıl bı yol izlemeliyim.. ayrıca yaparsam nerelerden mal alınır bu işler nasıl olur bilenler bu işin içinde olanlar bilgı verebılırmı

Esın haklı ortak ıs olmaz arkadasınla ıllakı aran bzulur hıc bırsey eskısı gıbı olmaz, ınternet mantıklı ve rısksız ama ben dukkanda ısrarcıyım dıyorsan tek basına yap en azından basın agrımaz maddı sıkıntın da ykmus batsan bıle cabuk tparlarsın :)

Eşin doğru söylüyor aslında
Dükkanı açınca o kadar çok gider çokacak ki karşına ben kime çalışıyorum diyeceksin

Eskiden olsa tabi ki denemeye değerdi ama artık internet çağında öyle değil
İnternetten satış yapabilirsiniz
Yine eşinizin dedği gibi baktınız çok iyi gidiyor yerimiz belli olsun der bir mağaza açarsınız

Daha bebeğe hiç girmedim birde bebek konusu var ..

Eşin doğru söylüyor aslında
Dükkanı açınca o kadar çok gider çokacak ki karşına ben kime çalışıyorum diyeceksin

Eskiden olsa tabi ki denemeye değerdi ama artık internet çağında öyle değil
İnternetten satış yapabilirsiniz
Yine eşinizin dedği gibi baktınız çok iyi gidiyor yerimiz belli olsun der bir mağaza açarsınız

Daha bebeğe hiç girmedim birde bebek konusu var ..
Evet esşim mantıklı düşünüyor algı vergı bısuru şey cıkcak dıyor bıde dükkanı açmıyorum dıyemezsın bigun bıle bunalırsın dıyor... bebegıme kayınvalıdem bakar genç ve anlayışlı saolsun

Çok özendim şimdi Size. Benim de hayalim kendi diktiğim kıyafetleri satmak butik gibi biryer açmak ileride. AcarşaNiz tek açın derim daha mantikli.

Çok özendim şimdi Size. Benim de hayalim kendi diktiğim kıyafetleri satmak butik gibi biryer açmak ileride. AcarşaNiz tek açın derim daha mantikli.
Benımde hayalım hep bı butık mağazamın olması bırıkım bıle yaptım ama hayallerdekı gıbı olmuyor dıyorlar işte hayırlısı olsun sızın içinde sızın yetenegınız varsa daha da güzel tabı

Evde mı oturayım hanımefendı bebegı olup çalışan çok kadın var
Evde mi oturun dedim. 6 aylik bebek maddi sorun yok. Bir daha bu aylari olmayacak size cok ihtiyaci var. Acil olan nedir onu merak ediyorum? Bebeginizin size ihtiyaci var. 6 aylik bebegi olup calisan insanlar ya maddi olarak calismaya mecbur olanlar veya yasal duzenlemelere mahkum olanlar.

Benımde hayalım hep bı butık mağazamın olması bırıkım bıle yaptım ama hayallerdekı gıbı olmuyor dıyorlar işte hayırlısı olsun sızın içinde sızın yetenegınız varsa daha da güzel tabı
Çok güzel dikiş dikiyorum, sadece kesim konusunda iyi değilim kendimi gelistirmeliyim,
Eger evinize yakın bir yerde acarsaniz bebeğiniz için daha iyi olur kaynana bakarsa pek sıkıntı olacağını sanmam
Bebeğiniz küçük tabi çok ilgiye ihtiyacı var bunu unutmayın.

• Beğen
Reactions: Be1
Evet esşim mantıklı düşünüyor algı vergı bısuru şey cıkcak dıyor bıde dükkanı açmıyorum dıyemezsın bigun bıle bunalırsın dıyor... bebegıme kayınvalıdem bakar genç ve anlayışlı saolsun

Hadi senin ortagın olacak birbirinizi idare edebilirsiniz ama nasıl bir yer açmak istiyorsun kendi halinde küçük bir dükkan açmaksa niyetin internetten satışta senin işini görür

İki ihtimal var değil mi ya tutar bu iş ya tutmaz
Tutarsa internette de tutar
Tutmazsa internetten satış yaptıgında zararın neredeyse yok denilebilecek kadar az çünkü sermayeni mal alımona harcamış olacaksın. Mal senin elinde durur yavaş yavaş eritirsin stogu
Hatta akıllılık edersen internetten satış yaptıgında stogunun olmasına gerek kalmayabilir
Ama dükkan açarsan o dükkanı mal doldurmak zorundasın
Dekor personel kasa bilgisayar güvenlk sistemi sgk primler fatura muhasebeci vs

İnternette en fazla takipçi satın alırsın:)

al sat işine gireceksen internette başla derim
Yok benim her gün çıkıp gittiğim bir işim olsun diyorsan başka bi sektöre yönel

• Beğen
Reactions: Be1
Hadi senin ortagın olacak birbirinizi idare edebilirsiniz ama nasıl bir yer açmak istiyorsun kendi halinde küçük bir dükkan açmaksa niyetin internetten satışta senin işini görür

İki ihtimal var değil mi ya tutar bu iş ya tutmaz
Tutarsa internette de tutar
Tutmazsa internetten satış yaptıgında zararın neredeyse yok denilebilecek kadar az çünkü sermayeni mal alımona harcamış olacaksın. Mal senin elinde durur yavaş yavaş eritirsin stogu
Hatta akıllılık edersen internetten satış yaptıgında stogunun olmasına gerek kalmayabilir
Ama dükkan açarsan o dükkanı mal doldurmak zorundasın
Dekor personel kasa bilgisayar güvenlk sistemi sgk primler fatura muhasebeci vs

İnternette en fazla takipçi satın alırsın:)

al sat işine gireceksen internette başla derim
Yok benim her gün çıkıp gittiğim bir işim olsun diyorsan başka bi sektöre yönel
Aynen bu şekılde başlamalıyım çok tesekkurler

Back