Bebek Beslenmesi Busra

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Benimdunyamm

Avustralya
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
272
101
53
29
Merhaba arkadaslar 1 hafta once dogum yaptim goguslerim sut doluyordu dolgunlasiyordu ve bebgim emerken sut cok hizli gidiyordu ama 2 gundur goguslerim o kadar yumusak ki sanki sutum bitmis gibi sizce bebegime sutum yetiyormudir yoksa acmi kaliyordur suan 9 gunluk goguslerim neden bu kadar yumusadi lutfen bilginiz varsa paylasirmisiniz

Merhaba arkadaslar 1 hafta once dogum yaptim goguslerim sut doluyordu dolgunlasiyordu ve bebgim emerken sut cok hizli gidiyordu ama 2 gundur goguslerim o kadar yumusak ki sanki sutum bitmis gibi sizce bebegime sutum yetiyormudir yoksa acmi kaliyordur suan 9 gunluk goguslerim neden bu kadar yumusadi lutfen bilginiz varsa paylasirmisiniz
Sehrinizde bulunan bir emzirme danismani ile görüşün. Saglik ocağına gitseniz bile bilgi verirler.

Başlığa adınız yerine probleminizle ilgili bir şey yazarsanız konuya hakim olanlar görür, yardımcı olmaya çalışır.

Back