busra çeyizi için neler aldı ?

busraselcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
20
1
36
İstanbul
selam kızlar,

bir süredir forumu takip ediyorum, sizlerinkine baktıkça ben de heyecanlandım ve ufak tefek aldığım birkaç parçayı sizlerle paylaşmak istedim.

buyrunn :nazar::54:

karacadan bu tencerelerin siyah/kırmızısı ilk parçamız :17:
$KARACA-APRICOT-SERAMIK-TENCERE-SETI-SARI-KIRMIZI__53043568_0.webp

veee bayılarak aldığım fincan takımlarım

$pem.webp$tugrali-kahve-fincani.webp

selam kızlar,

bir süredir forumu takip ediyorum, sizlerinkine baktıkça ben de heyecanlandım ve ufak tefek aldığım birkaç parçayı sizlerle paylaşmak istedim.

buyrunn :nazar::54:

karacadan bu tencerelerin siyah/kırmızısı ilk parçamız :17:
Eki Görüntüle 413977

veee bayılarak aldığım fincan takımlarım

Eki Görüntüle 413979 Eki Görüntüle 413980

İyi günlerde ve gönlünüzce kullanın inşallah. Kaç yaşındasınız? Nişanlımısınız veya değilmisiniz ya da yakında düğün mü var bunları hiç bilemediğim için ancak ilk cümleyle iyi dileklerde bulunabiliyorum. Çok şık ve çok güzeller. Bundan sonrası için de iyi alışverişler diliyorum.

Sanırım yeni başladın çeyiz işine şimdiden hayırlı olsun tencerelerini çok beğendim güle güle kullan ::):)

İyi günlerde ve gönlünüzce kullanın inşallah. Kaç yaşındasınız? Nişanlımısınız veya değilmisiniz ya da yakında düğün mü var bunları hiç bilemediğim için ancak ilk cümleyle iyi dileklerde bulunabiliyorum. Çok şık ve çok güzeller. Bundan sonrası için de iyi alışverişler diliyorum.

çok teşekkür ederim iyi dileklerinize.

22 yaşındayım yakında düğün söz konusu değil ama yavaş yavaş alışverişe başlarsak zamanı geldiğinde çok yorulmayız diye düşündüm.

:29:

canım ikiside çok güzel devamını bekliyoruz:) bu arada pembe kahve takımına bayıldım

teşekkürler canımm ben de çok beğenerek aldım, kütahya porselenin yeni sezonundan. lazımsa 2 3 rengi daha var aklında bulunsun :16:

çok güzeller tatlım ya

bnde 22 yasındayım nişanlıyım alınacak o kadar çok şey var ki
tavsiyem ileride pişman olmamak için iyice araştırıp alışverişe öyle çıkmakk.....

bakalım biz neler yapacağızzzz:):):1:

çok güzeller tatlım ya

bnde 22 yasındayım nişanlıyım alınacak o kadar çok şey var ki
tavsiyem ileride pişman olmamak için iyice araştırıp alışverişe öyle çıkmakk.....

bakalım biz neler yapacağızzzz:):):1:

Allah tamamına erdirsin şekerim darısı başımıza inşallah :16:

evet çok fazla şey var ama çok beğendiklerimi toplamaya başladım artık, modası geçmeyecek şeyleri bir de, malum nişan falan yok bizim :)

kolaylıklar dilerim canımmm :38:

Back
X