- Konu Sahibi busraselcuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar,
bir süredir forumu takip ediyorum, sizlerinkine baktıkça ben de heyecanlandım ve ufak tefek aldığım birkaç parçayı sizlerle paylaşmak istedim.
buyrunn
karacadan bu tencerelerin siyah/kırmızısı ilk parçamız![]()
Eki Görüntüle 413977
veee bayılarak aldığım fincan takımlarım
Eki Görüntüle 413979 Eki Görüntüle 413980
İyi günlerde ve gönlünüzce kullanın inşallah. Kaç yaşındasınız? Nişanlımısınız veya değilmisiniz ya da yakında düğün mü var bunları hiç bilemediğim için ancak ilk cümleyle iyi dileklerde bulunabiliyorum. Çok şık ve çok güzeller. Bundan sonrası için de iyi alışverişler diliyorum.
İyi günlerde ve gönlünüzce kullanın inşallah. Kaç yaşındasınız? Nişanlımısınız veya değilmisiniz ya da yakında düğün mü var bunları hiç bilemediğim için ancak ilk cümleyle iyi dileklerde bulunabiliyorum. Çok şık ve çok güzeller. Bundan sonrası için de iyi alışverişler diliyorum.
canım ikiside çok güzel devamını bekliyoruz:) bu arada pembe kahve takımına bayıldım
Sanırım yeni başladın çeyiz işine şimdiden hayırlı olsun tencerelerini çok beğendim güle güle kullan ::):)
güle güle kullan şekerim
hayırlı uğurlu olsunkahve takımının bardaklısı da varmış demek. çok güzelmiş. güle güle kullan
![]()
güzel başlangıçlar yapmışsın canım, iyi günlerde kullanırsın inşdevamı tez zamanda gelir inş
![]()
Mutlu günlerde kullan aldıklarını
Şimdiden bu uzun çeyiz maratonunda bol şans![]()
çok güzeller tatlım ya
bnde 22 yasındayım nişanlıyım alınacak o kadar çok şey var ki
tavsiyem ileride pişman olmamak için iyice araştırıp alışverişe öyle çıkmakk.....
bakalım biz neler yapacağızzzz:):)![]()