busemin dünyaya gelişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi busereyyan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busereyyan

Ziyaretçi
Uzun süreli bir bekleyişten sonra aslında pekte uzun sayılmaz 2 yıl beklemiştim sadece hamile kalabilmek için ama insan birşeyi çok isteyince hemen ılsun istiyor ve olana kadar zaman uzun geliyor.Nihayet hamile olduğumu öğrenmiştim.9 aylık bir süreç beni bekliyordu artık.Ramazan ayında hamile kalmıştım.Hamileliğimi hafta hafta kitaplardan takip ettim ve aynı prosödürde devam etti hamileliğim ne eksik ne fazla.Hamilelikte yaşanması gelen şeyleri tam anlamıyla yaşadım yalnız çok ilginç hiç aşermedim.Son aylar yaklaştıkça ne tür doğum yapacağıma karar veremiyordum.36. haftam bitip 37. haftaya girdiğim günün sabahı sadece allahıma hangisi hayırlısıysa onu nasip et dedim.O gün kontrole gidip doğum türümü seceçektik aklımdaki sezaryandı aslında.Doktorum muane ettiğinde kendiside şaşırmıştı doğum başlamıştı ben anlamamıştım bile sadece o gün çok sancım vardı çok sık tuvalete gidiyordum.Doktorum çok rahat doğum yapabileceğimi söyledi şaşırıp kalmıştım hemen odamı hazırlattılar herşey çok hızlı gelişiyordu sadece bi an ağlar gibi oldum korkmuştum.3 saat içinde kızımı dünyaya getirmiştim ama çektiğim tüm acılara değmişti.Heleki birde dışarıda sizi bekleyen bir aileniz ve sevdikleriniz varsa dahada çok değiyor.Bence bir kadının yaşayacağı en güzel şey anne olmak ve o doğum anını yaşamak.İyiki doğdun kızım busereyyanım:

darısı başımıza allah analı babalı büyütsün.....

Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bende şimdiden sabırsızlanıyorum :)

allahım bizede böle kolay doğumlar nasip etsin inşallah

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

canım hayırlı olsun sağlık sıhhat diliyorum, darısı başımıza, inşaallah bize de senin gibi kolay bi doğum nasip olur

çook güzel yansıtmışsınız hislerinizi, içim titredi..
Alah analı babalı büyütsün, bana da nasip etsin inşallah

Maşallahhh..!Rabbim uzun ömür versin işallahh :)Darısı bizlerinde başına:)

darisi basimiza..
ins bizlerde bebeklerimizi kucagimiza saglikli aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…