Gelinlik Modelleri Buse Terim 3 gelinlikle şov yaptı

Kizin parasi var, almis ne istiyorsa giymis iste,sacma mi evet, ama babasinin maasi da sacmaydi zaten...

Üç gelinlik giymemiş
1 gelinlik 2 elbise giymiş ki yaptığı organizasyona göre bu normal
Ben de 2 elbise 1 gelinlik giydim
Evden çıkarken böyle kısa ama daha taşlı bir elbise
Düğünde gelinlik
Düğünün ilerleyen saatlerinde iş tamamen dansa dönünce uzun ama rahat bir elbise giydim
İyi ki de öyle yapmıştım çok da rahat ettim

Son düzenleme:
Son after parti elbisesini pek beğenmedim ama gelinlik ve ilk elbise yakışmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hiç beğenmedim yada kendisine uymamış ve çok çok çok dantel var yanii biraz daha sade olabilirdi

Bir tek evden çıkarken giydiği o sade elbiseyi beğendim.
Diğer gelinlik ve elbiseyi beğenmedim.Fazla hareketli, her yerde danteller her yerde bi hareket, bi işleme aşırı derece göz yorucu ve fazla.Birde fotoğraflarda daha sakin duruyor aslında görülse eminim gözü daha çok tırmalar.

bende beğenmedim malesef gelinlikleri.sadece duvağı sevdim o kadar.buseden güzel gelinlik,saç,makyaj bekliyordum açıkçası.:26:

bende beğenmedim malesef gelinlikleri.sadece duvağı sevdim o kadar.buseden güzel gelinlik,saç,makyaj bekliyordum açıkçası.:26:

O duvak gerçekten hos fakat bu gelinliin duvagi degil bence. O kadar göz yorucu bir gelinlik zaten güzel degil, bide üstüne böyle duvak,.. bilemedim.

Ayrica insanlar görgüsüz diyorda, neresi görgüsüz? Kiz degisik törenler için rahat edecek kiyafetler almis. Niye olmasinki? Bana sorarsan bohça alinmasi, kaynana ile nisan alis verise gitmek, taki konusmalari,.. 3 "gelinlik" giymekten daha görgüsüz.

ben gelin buketinin sapına takıldım nedense.. ne çirkin birşey öyle..

söz nişan düğün adetler hediyeler şunlar bunlar sade vatandaş neler neler yapıyor bu kız da giyer 3-5 tane elbise gayet doğal..

Amerika'da moda okuyan bir Türk kızı gibi değil de zengin bir hintli gibi evlenmiş kişi. Onca güzelim elie Saab modelinden bula bula bu modeli mi buldun yahu. Madem abartılı bir gelinlik giyiyorsun diğer aksesuarlarını niye abartıyorsun? Olmamış bizimla deyılsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oysa ablasının zuhair murad imzalı gelinliği son derece başarılı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben gelinliğini beğendim gayet şık güzel bir dantelli gelinlik abartı bir danteli olduğunu sanmıyorum çiçeği takıları da gayet uygun yakası boş kalabilirdi takılmasaydı ki en sade takıları seçmiş sadece minenes arkadaşın dediği gibi duvağı yanlış seçim dantel değil mankendeki gibi tül sade bir duvak olmalıydı tepeden çok yakışırdı zaten yüzüne ama demek ki bu şekilde yönlendirildi ya da kendi seçtielbiselerine bir şey diyemem sonuçta uzun süre ağır bir gelinlikse taşımak istememiş olabilir bizim gibi maksimum 500 kişilik düğün değil onların ki ilk uzun gelinlikle 800 kişi ve sonra parti 250 kişilik partide gelinlik saçma olurdu bizim düğün sonrası yemeğinde farklı bir elbise giymemiz gibi bence görgüsüzlük değil ama modelleri daha hoş olabilirdi gelin çıkarken olanını beğendim ama parti için olan olmamışablasının gelinliğini hiç beğenmemiştim benim tarzım değil ablasına göre daha güzel olmuş bence

Ben çok beğendim gelinliği ve sade elbiseyi. Tek eleştirim dantel duvağı ve takıları oldu. Duvağı o güzelim omuz detayını fazlasıyla kapatmış bence.

ben açıkçası hiç birini beğenmedim ilk elbisesi zaten ona hiç yakışmamış pazar malı gibi gelinliğinin eteklerindeki kabarcık şeyler onu fazla şatafatlı yapmış üçüncü elbisesi de direk dans elbisesi gibi açıkçası benim o kadar param olsa bu gelinlik ve elbiselere beş kuruş vermez daha güzel birşey alırdım.

Yorumları okuyunca zevkler ve renkler kısmının doğruluğuna emin oldum.
Elie Saab tasarımını beğenmeseydim kendimi sorgulardım sanırım.
Belki güzel taşımamıştır vs. ama ben pek beğendim.
3 gelinlik görgüsüzlük olayı bana aşırı saçma geldi.
Evden otele hazırlanmak için koca gelinlikle gitmeyecekti herhalde?
E asıl tören için bir gelinlik ve sonra after party için daha rahat bir gelinlik.
Günümüzde çoğu gelin böyle yapıyor zaten.
Bence çok hoş gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…