Burunları Küçük Değil Ama Güzeller

TearsFears

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
25
13
28
Sakin büyük burunlu arkadaşlar alınmasın tam tersi bayılırım ben hafif kemerli büyük burunlu bayanlara.
Toplumun dayattığı bal dudak hokka burun elma yanak gibi güzellik anlayışları benden çok uzak.Karizmatik çekici olur bayan dediğin ve hafif büyük burunlu bayanlar var dünyalar güzeli olup .

Katrina Kaif

2-Sarah Jessica Parker

3-Didem Soydan (tabi sonradan aşk yeniden için yaptırdı ve hiçbir karizması kalmamış )

4-Shraddha Kapoor

5-Penople Cruz

5-Sonakshi Sinan

6- Tülin Sahin

7-Celine Dion

8-Toni Garmin

9-Fahriye Evcen(bu hanım kızımızın burnu benim gözüme bile batmsmisti ama sitede ayy burnu çok kötü çirkin gibi kıskanç yorumlara inat koydum.Mükemmel olmayan burnuylafahriye dünyalar güzeli )

10-Güzide duran

özellikle manken dediğin zarif olacak ,oyuncular farketmez role göre uyar onlar bi yere
O hooo vs mankeni bile var büyük burunlu.
Zaten çok uzun kadınlarda oluyor nedense.
Göçmenlerle filan çok gördüm ben tabi istisnalar var da ukraynalı arkadaslari da baya kemerli burunlu
Ama taş gibiler tassss

ben beğenmiyorum manken dediğinin güzelliği bütün olmalı diye düşünüyorum bu benim kriterim tabiki :)
Manken dediğimiz şey fizik güzelliğine bakar fotomodel diyorsan haklısın hafif neyse de çok büyük burunlu fotomodel bende begenmem fitojeniklik farklı :)

oha fahriyenin burnu bu kdr cirkinmiydi

Rachel Weizs, birçok fındık burunludan katbekat güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…