• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burundaş arkadaşlarım bakar mısınız?

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.383
3.779
83
Ahsjsksksk

Merhaba hanımlar. Bugün, burun estetiği olacagim doktoruma muayene oldum. İki çocukla, ameliyattan çıkmasını beklemek bir hayli sıkıcıydı, onu söylemeden gecemeyecegim. Çok sık ameliyat yapan bir doktor anladığım kadarıyla. Geldi, yüzüme baktı, niye buradasın dercesine konuya girdi.

Burnum hayatımı çok etkilemeye basladi deyince, bu burun mu dedi gülümseyerek. Aslında hak veriyorum, ne burunlar var. Ama düşük bir burun da çok büyük problem bence. Ayna karşısında ne yapacağını gösterdi. Ameliyattan önce kendi muayehanesinde resim çekimi yapılacakmış, ona gelmemi rica etti. Burun sırtıma hiç dokunmayacağını çok iyi göründüğünü, biraz törpüleme yapacağını söyledi. Burun ucuma gelince, burun ucumu kaldıracak.

Burun ucu ilk aylar çok kalkık oluyormuş, doktorlar inme payını birakiyorlarmis deyince, benim yaptığım burunlar çok kalkık olmuyor ve inmiyor, neyse o kalıyor dedi. Yani ilk burnum, son burnum olacak :) yaptığı burunlarda düşme olmuyormuş. Dedi ki, hastalarının yüzde doksan beşi mutlu ayrılıyor ama yüzde beşi mutsuz. Her doktorun mutsuz olan hastası mutlaka vardır. Yeni burnun, bu burnundan kotu olabilir, buna da hazır olmalisin vs dedi. Hiç hazir olamam valla diyemedim de, gecistirdim :) umarım öyle bir facia yaşanmaz.

Dedi ki, burnunda bir kemer, eğrilik vs yok sadece ucu düşük ve esas zor olan bu burun çünkü değişim büyük olmayacak. Ama eğri kemerli kemikli büyük bir burnum olsaydı, en ufak dokunuş bile farkı ortaya koyacakti. Yani aslında kolay gibi görünen burnum, aslında zor bir burunmuş.

Hanımlar 22 temmuz da sabah ameliyata gireceğim. Doktorumun, garantici konuşmaması, onu da yaparız bunu da yaparız tarzı konuşmaması aslında hoşuma gitti. Temkinli ve sevilen bir doktor.

Bir gece hastanede kaliniyormus, kalmam demedim ama akşam kaçarım ben ya :) zaten evim çok yakın. Siz ne düşünüyorsunuz bu görüşme hakkında? :)))

Son düzenleme:
Neden? Burun sirtim gercekten iyi. O yüzden mi dediniz? :)
Doktorun söylediklerinden anlaşılmıyor mu burun sırtına hiç dokunmayacağım demiş,radiks ve burun sırtı aynı kalacak,burun ucunu kaldıracak bir tek onu da çok kaldırmıyorum ben demiş,delikler gözükecek gibi olmuyor diyor. Geriye ne kalıyor Tipplasti gibi bir şey,kanatları daraltacak mi bilmiyorum. Doktorun yeni burnun eskisinden kötü olabilir demesine ekstra şaşırdım,hepsi eskisinden mutlaka iyi olur der (1 tik bile olsa)

Doktorun söylediklerinden anlaşılmıyor mu burun sırtına hiç dokunmayacağım demiş,radiks ve burun sırtı aynı kalacak,burun ucunu kaldıracak bir tek onu da çok kaldırmıyorum ben demiş,delikler gözükecek gibi olmuyor diyor. Geriye ne kalıyor Tipplasti gibi bir şey,kanatları daraltacak mi bilmiyorum. Doktorun yeni burnun eskisinden kötü olabilir demesine ekstra şaşırdım,hepsi eskisinden mutlaka iyi olur der (1 tik bile olsa)
Hafif törpü yaparım dedi, gerek yokken neden kirayım dedi. Çok kaldirmiyorum değil. Şöyle dedi, benim kaldirdigim burunlar düşmüyor, inmiyor. O yüzden ilk etapta domuzcuk gibi bir burun olmayacak çünkü düşmeyecek zaten dedi. Burun deliklerim büyük değilmiş onu da kucultmeyecek. O şöyle yapıyormuş, burun ucunda iyi bir işlem yaptığı için, burun delikleri de zaten iyi gorunecekmis. Güzel olanı bozamam dedi. Yüzde beş içinde olabilirsin dedi ama sanmıyorum ya. 😄 Doktorun avukatı gibi konuştun değil mi?

Dilediğin gibi olur umarim,özelden atarsan ben anlarım adam edilecek burun mu değil mi 😃Ben oldum bu arada benim de sırta dokunulmadı

Burnum bu hanımlar. Sırtı, kolu bacağı bu :)))

Eklentiler

• IMG_20220525_181428177_3.webp
    IMG_20220525_181428177_3.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 394
İnşallah güzel olur istediğin gibi ama geceyi evde gecirmen mümkün değil soyliyim :)

Adam dürüstmüş ve "bu burun mu" demekte çok haklı. Psikolojiyi etkileyecek bir burun değil. Daha güzel olmasını isteyebilirsiniz elbette ama kesinlikle insanı mutsuz edecek bir burun değil. Ucu kalkık değil, günümüz modasına uymuyor, onun haricinde gayet düzgün.

Burunda çok bi sorun yok sırt düzgün,supratip biraz çıkık,ucu hafif düşük,deri de kaba durmuyor. Burun sırtı ve burun ucu şuan bile bütününü kaybetmiş halde değil. Bu burnu 10/9 yapması lazım,önden eğrilikte yoksa eskisinden mutlaka iyi olacaktir

Grup tamamlanmis :) hanımlar, çocukları uyutup, tek tek cevaplayacagim. Estetik işinde biraz geç kaldım ben, bekarken ne kolaydı :)

Önden boyle hanimlar :)

Eklentiler

• IMG_20220623_175931333~2.webp
    IMG_20220623_175931333~2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 374
  • IMG_20220623_180321157~2.webp
    IMG_20220623_180321157~2.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 370
Ucu kesinlikle dozunda kalkmali çünkü burun ucu ve dudak arasında ki mesafeniz geniş, 110 derece kadın için doğal kalkış boyutu bence yeter:)

Ucu kesinlikle dozunda kalkmali çünkü burun ucu ve dudak arasında ki mesafeniz geniş, 110 derece kadın için doğal kalkış boyutu bence yeter:)
Benimki de geniş ve bunu doktora özellikle belirttiğim halde çok kaldırdı. Philtrum 2 mm uzadı. Zaten uzundu.

2 mm de az değil yani. Liplift yaptırırım diye mi düşündü bilmiyorum ama hiç istediğim bir operasyon değil.

Son düzenleme:
İnşallah güzel olur istediğin gibi ama geceyi evde gecirmen mümkün değil soyliyim :)
YouTube'a da hatim ettiğim kadarıyla :) birçok zor burun ameliyati geçiren insanlar, birkaç saat sonra, kanlı burunlariyla evlerine döndüler. Yuzde doksanlik bir kısmı. Bunu gören ben, oynaya oynaya giderim dedim çünkü bir cocugum daha bebek dokuz aylık, diğeri dört buçuk yaşında, ne yapacaz hastanede tüm gün gece bilmiyorum :)

Adam dürüstmüş ve "bu burun mu" demekte çok haklı. Psikolojiyi etkileyecek bir burun değil. Daha güzel olmasını isteyebilirsiniz elbette ama kesinlikle insanı mutsuz edecek bir burun değil. Ucu kalkık değil, günümüz modasına uymuyor, onun haricinde gayet düzgün.
Gülünce çok düşüyor, inanamazsiniz. Bir de düşük burun kadına değil de erkeğe yakışıyor bence. Kadına daha kalkık burun, daha kadınsı bir hava katıyor bence. Erkeğe burun estetiğini çok kotu bir burnu yoksa genelde yakıştırmam ben mesela :) burnum abimin burnuna benziyor benim ya :)))

Back
X