• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burundaki tüyler

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
kızlar burnumun üzerinde çok ince ve çok kısa tüyler var aslında onlardan çok rahatsız olmuyorum ama asıl rahatsız olduğum nokta tüylerin kökünün olduğu yerler siyah nokta gibi siyah siyah görünüyor zaten burnumu beğenmiyordum bide bu tüyler çıktı başıma yaa yardım edin lütfen

Nivea'nın burun bantları işe yarayabiliyor bazen bende de var biraz o sorun,ağda da yapabilirsiniz çok denedim..

evet niveada ve bi kaç markada burun için ağdalar var o burnunuzdakiler aslında siyah noktalar bendede var fakat çok az...bir yöntem duymuştum gerçekten işe yarıyor deneyebilirsinz.bir tencerede suyu kaynatın be buharını yüzünüze uygularyın 10 dk falan tüzünzdeki siyak nokta ve kirler yumuşamış olacak sonra kese veya bir tutaam toz seker ile hemen burnunuzun al kısmından üste doğru sürdün bir kaç defa her gün yüzünü güzel bir temizleyici ile yıkadığın takdirde soruun olmaz :)):3:

bendede öyle bi sorun var o burun bantları falan tam işe yaramıyor.bi çözümü olan varsa bende merak ediyorum çaresini

benim arkdaşlarım bıyık için kullanılar sirii kullanıyorlar fakat kalınlaştı burunlarındaki tüyler.ben almayın derim ağda sir benzeri şeylerle :)

ya aslında benimde burnumda nsiyah nokta ve tüyler var her gün 2 kere yüzümü yıkıyorum sabunla ama olmuo

benimde malesef burnumda aşırı siyah nokta ve tüy var
her gün temizliğime dikkat etmeme rağmen geçmiyor, temizleyince 1-2 saat yoklar sonra tekrar oluyorlar
garnierin üçü bir arada peelingi var en çok ondan memnunum

İğneli epilasyon yaptır canım. Küçük bi bölge sonuçta, canını sıkmana değmez.

sir ağda yapabilirsiniz arkadaşlar fakat çok sık olmamak kaydıyla çünkü bazı deriler ince oluyor ve kılcal damarlar yüzeyde oluyor onlara zarar verebilirsiniz küçük küçük çalışın...hem 3-4 ayda bir yüzünüze ağda yaptırın derim çünkü muhteşem bir deri ortaya çıkıyor sonrasında

Burnumda çok siyah nokta vardı annem bir corapcidan siyah nokta bandı aldı burnumu islattik koyduk çektiğimizde böyle çim gibi küçük küçük tüyler ortaya çıktı. Ayrıca elimi degdirince elime de battı. Şu an yok ama azar azar çıkmaya başladı bile...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back