Sivilceli Ciltler Burundaki siyah noktaları geçiren varmı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
arkadaşlar burundaki siyah noktaları geçiren varmı aranızda?

kuaförlerde kullanılan sir ağdalar la burnunun üstündeki siyah noktaları alabilirsin,çok işe yarıyor.2-3 kullanımda farkedilir bir şekilde azalıyor.

evet gözenekler açılıyor ama ,uygulamadan sonra uygun bir temizleyici ürün kullandıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum.

ya delik delik kalınca hiç hoş olmuo yine siyah nokta gbi duruo delikler

bnm bildiğim bişey var yoğurtla limonu karıştırıp sürülüyor ama kökten çözüm değil sadece o gün için yok ediyo

ben her duşa girişimde zeytinyağı özlü sabunla yıkarım yüzümü ve hiç siyah noktam yok..kesinlikle çok iyi tavsiye ederim:)

ben haftada ıkı kez clean clear kullanıyorum mavı beyaz sısesı lacıvert kapaklı tupte 10 tl falandı ama tuzlu bısey sankı sıyah noktalarımı cıkarıyor

valla bu sorundan bıktım ya..kesip atıcam şu burnumu :gitme:

benim cildim karma la roche posayin cilt temizleme losyonuyla yüzümü her aksam yıkıyorum burnumdaki bütün siyah noktaları gecirdi 8 aydır hic siyah noktayla ugrasmam arada bi iki tane olr onuda banyodan sonra sıkarım..cidden cok güzel bi ürün tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…