Burunda kıkırdak

piutoo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
12
1
39
Merhaba
Ben de 6 ay önce burun operasyonu geçirdim ve burnuma kıkırdak koyulduğu için hafif bir bombelik oldu daha önce böyle bir şey yoktu.Aranızda bu durumu yaşayan var mı?Doktorum kıkırdağın inceleceğini,bunun değişeceğini ancak 1 yıl beklemem gerektiğini söyledi.Bu durumu yaşayanlar varsa paylaşır mı yaşadıklarını çok moralim bozuluyor bu duruma.

Benimda sag kisimda oyle bi sislik var
gulunce o iyce belirgenlisiyo yanida iyice batik duruyo anlatamadim galiba ama var yani
dr kikirdak dedi cok normal daha yeni basliyoruz 1 sene sonra ancak duzelir dedi 7.aya girmek uzereyim ama nedense ben inanmiyorum moralim bozuk ya

Benimki de güldüğümde daha belirgin oluyor.Eskisinden daha kötü bir görünüme sahibim moralim bozuluyor benim de.Bana da çok sabırsızsın,zamanla yumuşatacak diyor ama ben de pek umutlu değilim.Ve iki tarafta özellikle kıkırdağı koyduğunu söylediği tarafta çukurluk var.Kıkırdağı aldırsam nasıl olur bilmiyorum.Umarım ikimiz için de düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…