Burunda kemik eğriliği ameliyatı :(

ticktacks

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
45
2
286
Ankara
Gece ve gündüz rahat nefes alamama ve gece agzım açık uyuma sorunlarımdan ötürü Kbb'ye gittim. Tomografı çektirdim ve burun kemiğimde eğrilik göründü. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü burnumda dıştan bakınca hiçbir sorun yok, ve şekil olarak güzel duruyor hatta. Eğrilikle beraber burun etimin birinde ve burnun yukardaki yuvarlaklarından birinde büyüme varmış. Bu büyümelerden birisi radyo frekansla düzeltilecekmiş.Ama çok kararsız kaldım, ya ameliyattan sonra burnumun şeklinde bozulma olursa? Ya da kemikte tekrar yamulma olup bu sefer dıştanda belli olursa veya o şeyler daha çok büyürse. Daha önce bu tür ameliyat geçirmiş olan birileri lütfen yardım... Yoksa ameliyat olmayacagım (

24 haziranda ben kemik eğriliği ameliyatı oldum. dediğin gibi bende de dıştan bakınca hç eğri gibi durmuyordu. ben şiddetli baş ağrısı şikayetiyle gittim. sinüzit vardı bende ama son 5 yıldır bu kadar şiddetli baş ağrısı çektiğimi bilmem hiç. ağrı başladığında gözlerim yuvalarından çıkacak gibi, kulaklarım ve başımın her yanı aşırı ağrıyordu. yataktan çıkamıyordum hiç. ışık ve sesten rahatsız oluyordum. normalde bu belirtiler migrene denk. gitmediğim doktor kalmamıştı. nöroloğa dahi gitti en son migren dediler. antimigren falan kullandım onlarda etki etmemişti. haziranda memlekete gidip geldikten sonra çok daha kötü olmuştu durumum. başımı duvara vuruyordum artık. kulak burun boğaz uzmanına gittik. kayseride dünya hastanesinde Mesut Kaya bey'e. ilk kamerayla burnuma baktı sonra tomografi istedi. kemiğim damarlarımı %80 oranında kapattığı için beyine oksijen az gittiğinden şiddetli baş ağrısı çekiyormuşum. ameliyat oldum 3 gün tampon vardı burnumda. antibiyotik, krem ve tuzlu su vermişti bana. biraz sıkıntılı geçti benim iyileşme sürem ben ameliyattan sonra hasta olmuştum. geç iyileştim. 4 ay oluyor ameliyat olalı ve şuan hiçbir sıkıntım yok. ameliyat olduğumu duyanlar burnuma dikkat ediyordu hiç ameliyat olmuş gibi değilsin atma diyerek. burunun şeklinde hiçbir değişiklik olmuyor canım. ve sonradan da büyümüyor. çünkü kemiği düzeltmiyorlar 30 dakika içinde seni narkoz ile uyutup kemiği kırarak alıyorlar. çok geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim cevap için:) Sizede geçmiş olsun... Ameliyat oldugunuz hastane özel hastane miydi peki? Birdi tamponlar çıkarken falan çok acıyormuş öyle mi? İnşallah bende gelecek aylarda olacagım.

Çok teşekkür ederim cevap için:) Sizede geçmiş olsun... Ameliyat oldugunuz hastane özel hastane miydi peki? Birdi tamponlar çıkarken falan çok acıyormuş öyle mi? İnşallah bende gelecek aylarda olacagım.

evet özel hastaneydi :) yok hiçbir problem olmuyor tampon çıkarken. acı yerine rahatlama hissediyorsun sadece. çünkü buruna çok baskı yapıyor tampon. dudaklarını açamaz oluyorsun bazen. tampondan sonra hepsi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…