(Burunda et ve kemik egriligi) Yardımınıza çooook ihtiyacımız var

Ndymk

:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
3.067
6.952
Merhaba sevgili arkadaslar.

Deneyimli, bilgili arkadaslarin yardimina muthis ihtiyacimiz var... İstanbul icinde doktor arayisindayiz.

Kardesimde burunda et ve kemiginde egrilik var dendi, nefes almada zorluk yasiyor.
22 yasinda ve feci korkuyorum guzelim burnunu bozarlar diye.

Seklini hiiiic bozmadan halledip nefes almasini kolaylastiracak bir doktora ihtiyacimiz var.
Estetisyenden ote KKB'ciligi de olan bir doktor bulmaliymisi sanirim isin asli.

Dr. Doğan Pınar
Ve
Dr. Nezail Demirciler

Bu 2 ismi bulabildim. Bu 2 isim hakkinda yorumu, deneyimi olan paylasabilir mi acaba?

Ayrica baska isim onerilerine de acigiz.
Simdiden cooook coooook tesekkur ederim :)

Merhabalar hanimlar,
Ustteki mesajda derdimizi anlattim :)
Her yorum bizim icin cok degerli, lutfen yardimci olabilecek arkadaslar yorum yazabilir mi ? :)

Dr umit taşkın yaptı ameliyatımı cok rahat geçirdim süreci nette araştırırsanız ulaşabilirsiniz adreslerine

Selam bende nezail beye ameliyat olcaktım sonra doğan beyin yaptığı burunları görünce kafam karıştı. Açıkçası hangisine olacağımı bilmiyorum. Salı günü bir de doğan beyle görüşcem bakalım

Selam bende nezail beye ameliyat olcaktım sonra doğan beyin yaptığı burunları görünce kafam karıştı. Açıkçası hangisine olacağımı bilmiyorum. Salı günü bir de doğan beyle görüşcem bakalım

Selamlar
Bana da bilgi verebilir misin gorusmelerin sonrasinda durumun hakkinda

Selamlar
Tabi ki memnuniyetle. Nezail bey de çok iyi bir dr. Ama doğan beyin tarzı daha bir doğal geldi. Salı günkü görüşmeden sonra bilgilendircem mutlaka

Selamlar
Merhaba bugun görüştüm doğan pınar beyle nerdeyse 2 saati aşkın bir süre ayırdı bana ki bilirsiniz doktorlar genelde aceleye getirir. Çok güleryüzlü çok ilgili bir doktor sağolsun. Muayenesi tasarımı baştan savma değil. Sadece benim kararsızlığımdan dolayı net bir burun şekline karar veremedik. Ameliyat olmaya karar verdim muhtemelen iki hafta içinde ameliyat olacağım kendisine Allah izin verirse.

Merhaba bugun görüştüm doğan pınar beyle nerdeyse 2 saati aşkın bir süre ayırdı bana ki bilirsiniz doktorlar genelde aceleye getirir. Çok güleryüzlü çok ilgili bir doktor sağolsun. Muayenesi tasarımı baştan savma değil. Sadece benim kararsızlığımdan dolayı net bir burun şekline karar veremedik. Ameliyat olmaya karar verdim muhtemelen iki hafta içinde ameliyat olacağım kendisine Allah izin verirse.

Merhabalar
Cok cok tesekkur ederim bilgilendirme icin.
İnsaallah cok rahat ve istediginiz gibi bir ameliyat olur. Simdiden gecmis olsun.
Siz şekil değişikliği de yaptıracaksınız sanırım degil mi?
Biz şekil hiç degişmesin istiyoruz ama yalniz kbb olmaz dediler, estetisyen de olursa daha iyi olur dediler.
Hayirlisi bakalim.

Merhabalar
İnsaallah cok rahat ve istediginiz gibi bir ameliyat olur. Simdiden gecmis olsun.
Biz şekil hiç degişmesin istiyoruz ama yalniz kbb olmaz dediler, estetisyen de olursa daha iyi olur dediler.
Hayirlisi bakalim.

Merhabalar
Hayirlisi bakalim.
Rica ederim ne demek. Yani şekil konusunda çok emin değilim ama genel olarak inceltilip kemer alınacak. Doğan beyin instagram sayfasına baktınız mı? Orda çok güZel örnekler var. Estetik olarak da çok iyi

X