• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burunda eğrilik yardımmm (resimli)

Merhaba arkadaşlar. Ameliyattan önce burun sırtımda hiçbir eğrilik yoktu. Kemer alındı ve çok hafif burun ucum kaldırıldı. Fakat törpülenmedeki eşitsizlikten dolayı sanırım burun sırtım eğri duruyor. Bir tarafı daha şiş. Dr düzelebilir ama revizyon gerekecek gibi duruyor dedi :KK43: 16. Günümdeyim zamanla düzelir mi?? Başına aynı durum gelen var mı?
?????

Bana da eğrilik gibi gelmedi. Hele de revizyonluk bir durum yok bence. Cok kafaya takma daha cok erken cok değişecektir.

Bana da eğrilik gibi gelmedi. Hele de revizyonluk bir durum yok bence. Cok kafaya takma daha cok erken cok değişecektir.
Ben de öyle düşünyordm. Doktor dedi kemik yukarda kalmış bir tarafta ödemlerin iyice gitsin ya dolgu yapalım diğer tarafa eşitlensin dedi. Ya da revizyonla girelim tümsek kalan kemiği törpüleylm

Bence eğri değil doktorunun da dediği gibi
Bir tarafı biraz daha fazla törpulemiş sanki
Beklemekten başka çare yok
6 ayda ortaya çıkar
Aynen törpüleme eşitsizliğinden dolayı eğri göründüğünün farkındayım. Bekliyorum ben de umarım geçer gözüm yemiyor baştan ameliyat olup aynı şeyleri yaşamayı

Back