Burun :(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kızlar benim burnumda bi kemik çıkığı gibi bişey var bazısına eğri gibi geliyor hafiften bazısına çıkık bir kemik gibi..İlerde estetik olmayı düşünüyorum ama şimdilik bu görüntü bozukluğunu en aza indirmek istiyorum..Bi öneriniz var mı?

Sana 'Kemikli burunlar çok karakteristikkkk' masalını okumayacağım, yalan çünkü. Estetik ameliyattan başka çare yok.

Kızlar benim burnumda bi kemik çıkığı gibi bişey var bazısına eğri gibi geliyor hafiften bazısına çıkık bir kemik gibi..İlerde estetik olmayı düşünüyorum ama şimdilik bu görüntü bozukluğunu en aza indirmek istiyorum..Bi öneriniz var mı?

ilgiyi baska yöne cekebilirsn ama ona yapılacak bişey yok bence. etkili göz makyajı ya da koyu ruj sürebilirsin. buyuk küpeler takabilirsin burnundan uzak bi yere ilgi çekebilirsin ama burnum güzel görunsun diye hızma falan takma bence ilgiyi başka tarafa çek:nazar:

burnun çok büyük değilse cnm küçük dolgularla burun şeklini düzeltebilirsin. ama 6 ayda etkisi geçebiliyor. ben yaptırdım . 6 ay da geçti. alın burun birleşimin çökükse buraya dolgu ii olabilir belki.

Benim burnumu görsəniz şukredersiniz. Sanirim burun yapınız kemerli. Makyajla en aza indirebilirsiniz.

Bende de var biraz çıkıntı. Bir tek ben seviyorum galiba kemikli burnu.

Estetik olayını hiç düşünmedim. Çok kötü değilse sende düşünme.

X