Bekleyin resimde eklicem.. Ameliyat olmayı uzun zaman dır düşünüyordum ama anormal korkuyordum
dr larım Yakup AVŞAR ile eşi Dilek AVŞAR samimiyeti ve ameliyat olan kişilerle konuşmam ikna olmama sebep oldu
ne ağrı yaşadım ne morluk dr larıma teşekkür ediyorum ve hiç korkmayın diyorum.
Geçmiş olsunBekleyin resimde eklicem.. Ameliyat olmayı uzun zaman dır düşünüyordum ama anormal korkuyordum
dr larım Yakup AVŞAR ile eşi Dilek AVŞAR samimiyeti ve ameliyat olan kişilerle konuşmam ikna olmama sebep oldu
Hayirli olsun canim agrin olmamasi cok guzel kac cc takildi yuvarlakmi damlami??
Geçmiş olsunYakup beye burun ameliyatı olan tanıdığım var,sonuç süper Seninde sonucunun iyi olmasına sevindim,sağlıklı günler dilerim...
Tşkr ederim .. resim nasıl yüklüyebiliyorum üyelik aldım bıraktım siteyi hiç bilmiyorum yardım edermisiniz?
Tşkrler canım küçültme yaptırdım damla modeli oldu :)
Kucultme yaptirdin ama nasil damla modeli oldu silikonmu takildi anlamadim ben
Dolguya gerek kalmadı görüntü damla modeli gibi oldu :)
Bekleyin resimde eklicem.. Ameliyat olmayı uzun zaman dır düşünüyordum ama anormal korkuyordum
Geçmiş olsun. Sağlıklar dilerim.
Ameliyatınız kaç sürdü acaba? İkisi birlikte olunca uzun mu oldu merak ediyorum. Ben de öyle olmayı düşünüyorum.
Benim burunda Yakup Avsar album acik bakabilirsiniz, gecmis olsun guzellik dolu gunler dilerim
Pazartesi günü ameliyat olacağım. Göğüs küçültme ve burun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?