• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ve meme estetiğim korkularım harika sonuçlar..

qreenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
5
0
36
İstanbul
Bekleyin resimde eklicem.. Ameliyat olmayı uzun zaman dır düşünüyordum ama anormal korkuyordum
dr larım Yakup AVŞAR ile eşi Dilek AVŞAR samimiyeti ve ameliyat olan kişilerle konuşmam ikna olmama sebep oldu
ne ağrı yaşadım ne morluk dr larıma teşekkür ediyorum ve hiç korkmayın diyorum.

Bekleyin resimde eklicem.. Ameliyat olmayı uzun zaman dır düşünüyordum ama anormal korkuyordum
dr larım Yakup AVŞAR ile eşi Dilek AVŞAR samimiyeti ve ameliyat olan kişilerle konuşmam ikna olmama sebep oldu

Hayirli olsun canim agrin olmamasi cok guzel kac cc takildi yuvarlakmi damlami??

Geçmiş olsun ;) Yakup beye burun ameliyatı olan tanıdığım var,sonuç süper :nazar: Seninde sonucunun iyi olmasına sevindim,sağlıklı günler dilerim...

Geçmiş olsun ;) Yakup beye burun ameliyatı olan tanıdığım var,sonuç süper :nazar: Seninde sonucunun iyi olmasına sevindim,sağlıklı günler dilerim...

Tşkr ederim .. resim nasıl yüklüyebiliyorum üyelik aldım bıraktım siteyi hiç bilmiyorum yardım edermisiniz?

Tşkr ederim .. resim nasıl yüklüyebiliyorum üyelik aldım bıraktım siteyi hiç bilmiyorum yardım edermisiniz?

Gecmş olsun:) bnimde halamin kzi yakup beye burun amelyti oldu ondada hc morarma olmamsti ck bsarli bi dktr bnde 4sene önce dowmemi sldirmstm yakup beye ama braz fytlari yuksektr

Geçmiş olsun. Sağlıklar dilerim.
Ameliyatınız kaç sürdü acaba? İkisi birlikte olunca uzun mu oldu merak ediyorum. Ben de öyle olmayı düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Sağlıklar dilerim.
Ameliyatınız kaç sürdü acaba? İkisi birlikte olunca uzun mu oldu merak ediyorum. Ben de öyle olmayı düşünüyorum.

Benim burunda Yakup Avsar album acik bakabilirsiniz, gecmis olsun guzellik dolu gunler dilerim

Pazartesi günü ameliyat olacağım. Göğüs küçültme ve burun.

Ben gogus ameliyatimi esteworld de olucam burun ameliyatimi yakup bey e olmustum o zaman micro cerrahi pek yaygin degildi ancak sanirim
Simdi bir cok doktorun kullandigi bir yontem...

Back
X