Burun ve Meme estetiği Samsun Halit urgan

Saylansay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
89
59
Slm kızlar benim ameliyat olmama 1 saat 15 dk kaldı meme büyütme ve burun estetiği yaptırıcam cok heyecanlıyım korku fazla yok 4 saat sürecek ikisi şuan odamda yatıyorum umarım sorunsuz atlatırım detayları duruma göre yazarım şimdiye kadar bi problem yaşamadım umarım hersey yolunda gider detayları çıkınca paylaşıcam

umarım rahat bir şekilde atlatırsın çıkınca haberlerini bekliyoruz. halit urgan çok iyi bir doktor

Bugün saat 1 de ameliyata girdim Saat 5 gibi çıktım kızlar ameliyathane de hazırladılar doktor geldı Yanıma iğne vurdular gidiyorum gidiyorum dedim be bayılmısım hiçbişey hissetmedim rüya gördüm bi baktım ameliyat bitmiş uyanmışım bi rüya gibiydi ama 15 dk rahat zangır zangır tıtredım odama geldim bırden kesıldı tıttreme kızlar burun için Sak'ın ama sakin korkmayın valla hiçbişey Hissetmiyorsunuz ama gögüs Ağrılı kas altı yaptı biraz Ağrı var o da olsun yani 325 cc koymuş boyum 170 65 kıloyum gögüs altı 82 cm gögüs cevresi 89 cm ydı Azcık dolgun olsun dedım 325 koymuş şuan bomba gıbı duruyor ama inecek ölçüsünü tam yazarım..kızlar olacak varsa iyi araştırsın çok para baymaya da gerek yok ben İstanbul oturuyorum samsuna geldım Halit hoca bence işinin duayeni

geçmiş olsun. ne kadara mal oldu ameliyatınız? istanbuldan samsuna geldim deyince çok şaşırdım

Canım 7200 e geldi ama 2015 te fiyatlar artacak İstanbul'da bu fiyata tek bi bölge yaptırıyosun gözü kapalı tavsiye ederim ananem burda orda kalıcam Istanbul da bi doktor tv ye çıksın direk 6 bınden Başlıyor bu doktorda tv ye çıktı hastane de temiz reklam Yapmıyorum inanın insanlara yardımcı olmak için bilgi veriyorum Internet'ten araştırın öyle karar Versın yaptıracak olanlar

çok çok geçmiş olsun ben de yarın meme büyütmeye giriyorum gerçekten korkuyorum ya olsa da bitse walla bunu düşünmekten fenalık geldi bana :KK43:
Çoğu kişi de çok ağrım var yazmış gerçekten korktum iyice.
Doktor bana ağrı kesici pompa takacak ben ağrı duyarsam ona basacağım size öyle bir şey taktılar mı?
Şu an durumunuz nasıl?

Çok gecmiş olsun yok öyle bişey takmadı bana ama Ağrı var 3 gün baya keskin Ağrı cekıcez hareketsiz kalırsan Ağrı olmuyor ama kasa yerleşmesi için hareket etmen gerekiyor valla pişmanmıyım Değilim değer acı çekmeye sonu çok güzel olacak çünkü korkmayın zaten ameliyatı anlamıyorsunuz bile ameliyat sonrası biraz zor geçer o da atlatırsınız bol şans

Kızlar halit urgana meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Çok endişeliyim. Olanlar biraz bilgi verebilir mi. Bir de fiyat konusunda yardımcı olıyor mu ödeme şekli nasıl bilen var mı. Taksit yaptırmak istiyorum.okuyorum ama işe giricem bu ameliyat için

X