burun ve gögüs ameliyatımı oldum resimli

myflowers

biroyana birbuyana salla
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.366
14
643
Antep
merhaba daha once buraya bu dr için mmerak ettgım konular vardı sormustum ama sanırım bu forumdan bu dr amelıyat olan bır kac kişi harıcınde kımse yok gıbı ama dr beyde ameliyat olan sadece bır tanıdgım vardı oda hem uzakta hemde sureklı merak etıklerımı soramıyordum neyse gun zorla aldım 30 nisana dr bey cok yogundu asıstanı merve hanım sagolsun ıl dıısndan gıttıgım ıcın bır gun oncecesi hastanede kalabılecegımı ve tahlılerımın yapılacagını soylemıstı sagolsun yardımcıda oldu sabah 7 de muayaneye alınıp dr beyle gorustukden sonra amelıyata alındım amelıyatım gogus ve burun oldugu için 9 da gırdım 2 de odama cıkartmıslar agrılarım bıraz fazlaydı hafıfletmek ıcın 3 gun sagolsun dr bey hastabede kalmamı soyledı ve dr bey cok guler yuzlu samımı sadece hastane calısnaları ozellıkle kat sorunlusu hemsıreler cok bencıl tum hastaları azarlıyolar hastalar hasta yakınları bırsey sormaya korkuyor bunlarada yuruyus yapamma gerekıyordu orda sahıt oldum aynı sekılde bızımkılerde oyle hastaneden ve ılgılı hemsırelerden degıl dr konusma acıdından memnunduk de bey amelıyattan cıkmadan yanı atel takılmadan oncekı resmı cekmıs merak ettıgım bırsey var burun ucu kalkıklıgım 110 derece kalkık yapıldı ben 100 dedece ıstedıgım ıcın 10 derece dusucek dedı sizlerde nasıl oldu dusuyormu ve bugun tam 7. Gunum

Çok güzel görünüyorsunuz ya :) maşallah

Tşk ederim evet aslında herkez oyle soyluyordu ben tek estetık amaclı olmadım ilk ameliyatımdan kalma nefes problemı oldugu ıcın oldum aynı zmanda gogusude aradan cıkarttım biraz zor oldu hala goguste gozlerımde mor ve şiş gececek ınsallah

Merhaba ben de reşit beye ameliyat olmak istiyorum bi başka yerde kemer belirginleşti demişsiniz sorununuz düzeldi mi memnun musunuz

geçmiş olsun yüzünüze yakışmış fakat merak ettiğim bu kadar küçük olmasını siz mi istediniz .doktor bey in genel olarak ameliyatları küçük kavisli de merak ettim .

Arkadaşlar ben geçen sene reşit kayana ameliyat oldum burnumdan . ameliyattan önce nefes alıp verişim çok iyiydi nancak ameliyattan sonra o kadar kötü bir hale geldi ki gece bile rahat uyku uyuyamaz hale geldim . Reşit kayan da bunu farkettiği için bana paramı geri iade etti gidip kbb ciye ameliyat olacağım şimdi isteyenler gelsin gördün bursada yaşıyorum yada özelden mesaj çekin ameliyat olduğum Güne lanet okuyorum hergün

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Kalkıklığınız indi mibenimde çok kalkık 1.5 ay oldu

merhaba, çok geçmiş olsun, önce ve sonrası fotonu atabilir misin bana da,, ben de burun ameliyatı çok istiyorum ama aldığım az bi nefes de burnumdan gelir diye korkuyorum, Reşit beyin ameliyatları sadece görsel mi, kbb ci ile çalışmıyor mu

Tavsiye etmiyorum 1,5 yıl oldu nefes almıyorum ve resımdeki gibi olmadı burun ucuda fazlasıyla düştü

Merhaba,
Ben Resit KAyan’a ameliyat olmayi dusunuyordum. Siz revizyon oldunuzmu suan bana mumkunse fotograf atabilir misiniz ? Cok gecmis olsun
Hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…