Çok güzel görünüyorsunuz ya :) maşallahmerhaba daha once buraya bu dr için mmerak ettgım konular vardı sormustum ama sanırım bu forumdan bu dr amelıyat olan bır kac kişi harıcınde kımse yok gıbı ama dr beyde ameliyat olan sadece bır tanıdgım vardı oda hem uzakta hemde sureklı merak etıklerımı soramıyordum neyse gun zorla aldım 30 nisana dr bey cok yogundu asıstanı merve hanım sagolsun ıl dıısndan gıttıgım ıcın bır gun oncecesi hastanede kalabılecegımı ve tahlılerımın yapılacagını soylemıstı sagolsun yardımcıda oldu sabah 7 de muayaneye alınıp dr beyle gorustukden sonra amelıyata alındım amelıyatım gogus ve burun oldugu için 9 da gırdım 2 de odama cıkartmıslar agrılarım bıraz fazlaydı hafıfletmek ıcın 3 gun sagolsun dr bey hastabede kalmamı soyledı ve dr bey cok guler yuzlu samımı sadece hastane calısnaları ozellıkle kat sorunlusu hemsıreler cok bencıl tum hastaları azarlıyolar hastalar hasta yakınları bırsey sormaya korkuyor bunlarada yuruyus yapamma gerekıyordu orda sahıt oldum aynı sekılde bızımkılerde oyle hastaneden ve ılgılı hemsırelerden degıl dr konusma acıdından memnunduk de bey amelıyattan cıkmadan yanı atel takılmadan oncekı resmı cekmıs merak ettıgım bırsey var burun ucu kalkıklıgım 110 derece kalkık yapıldı ben 100 dedece ıstedıgım ıcın 10 derece dusucek dedı sizlerde nasıl oldu dusuyormu ve bugun tam 7. Gunum
Reşit burak kayandoktorun ismi öğrenebilir miyim?) Burnunu beğendim
Kalkıklığınız indi mibenimde çok kalkık 1.5 ay oldumerhaba daha once buraya bu dr için mmerak ettgım konular vardı sormustum ama sanırım bu forumdan bu dr amelıyat olan bır kac kişi harıcınde kımse yok gıbı ama dr beyde ameliyat olan sadece bır tanıdgım vardı oda hem uzakta hemde sureklı merak etıklerımı soramıyordum neyse gun zorla aldım 30 nisana dr bey cok yogundu asıstanı merve hanım sagolsun ıl dıısndan gıttıgım ıcın bır gun oncecesi hastanede kalabılecegımı ve tahlılerımın yapılacagını soylemıstı sagolsun yardımcıda oldu sabah 7 de muayaneye alınıp dr beyle gorustukden sonra amelıyata alındım amelıyatım gogus ve burun oldugu için 9 da gırdım 2 de odama cıkartmıslar agrılarım bıraz fazlaydı hafıfletmek ıcın 3 gun sagolsun dr bey hastabede kalmamı soyledı ve dr bey cok guler yuzlu samımı sadece hastane calısnaları ozellıkle kat sorunlusu hemsıreler cok bencıl tum hastaları azarlıyolar hastalar hasta yakınları bırsey sormaya korkuyor bunlarada yuruyus yapamma gerekıyordu orda sahıt oldum aynı sekılde bızımkılerde oyle hastaneden ve ılgılı hemsırelerden degıl dr konusma acıdından memnunduk de bey amelıyattan cıkmadan yanı atel takılmadan oncekı resmı cekmıs merak ettıgım bırsey var burun ucu kalkıklıgım 110 derece kalkık yapıldı ben 100 dedece ıstedıgım ıcın 10 derece dusucek dedı sizlerde nasıl oldu dusuyormu ve bugun tam 7. Gunum
merhaba, çok geçmiş olsun, önce ve sonrası fotonu atabilir misin bana da,, ben de burun ameliyatı çok istiyorum ama aldığım az bi nefes de burnumdan gelir diye korkuyorum, Reşit beyin ameliyatları sadece görsel mi, kbb ci ile çalışmıyor muArkadaşlar ben geçen sene reşit kayana ameliyat oldum burnumdan . ameliyattan önce nefes alıp verişim çok iyiydi nancak ameliyattan sonra o kadar kötü bir hale geldi ki gece bile rahat uyku uyuyamaz hale geldim . Reşit kayan da bunu farkettiği için bana paramı geri iade etti gidip kbb ciye ameliyat olacağım şimdi isteyenler gelsin gördün bursada yaşıyorum yada özelden mesaj çekin ameliyat olduğum Güne lanet okuyorum hergün
Fotoğraf atar mısınız?Tavsiye etmiyorum 1,5 yıl oldu nefes almıyorum ve resımdeki gibi olmadı burun ucuda fazlasıyla düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?