- 13 Mart 2015
- 12
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi nebiliym34
-
merhaba arkadaslar,
yakinda Emre Ilhanda randevum var. Burun ve Cene estetigini ayni anda yaptirmayi düsünüyorum.
Yurt disindan katildigim icin tam olarak emin degilim. dogru secim mi yoksa yurt disindami yaptirsam, falan filan.
Emre Ilhanda burun ve cene estedigini ayni anda yaptiran arkadaslara sesleniyorum, bana yardimci olabilirmisiniz, resimlerle ve kendi görüslerinizle.
cevaplarinizi bekliyorum!
Kesinlikle Turk burnu Alman burnu fark ediyordur. Ben Amerikada bir doktora muayene olmustum, kendisi yuz hatlarimin tipik Middle Eastern oldugunu soylemisti. Anatomik olarak irktan irka farklar oldugu icin, burada o anatomi uzerinde pratigi fazla olan doktorlara ameliyat olman daha mantikli benceevet, emin olmak malesef zor oluyor. münichte bir doktorda randevum vardi, sümilasyonu hosuma gitti, bilinen bir doktor, ayni anda kulak burun bogaz doktoru ve aslinda kanim isindi diyebiliriz.
korkum, simdi kulaga garip gelsede, türk burunu herhalde o kadar cok ameliyat etmemistir, diye düsünüyorum. ki, öyle bisey varmi bile bilmiyorum, yani türk burun alman burun...o kadar bi fark edermi hic bilmiyorum. o yüzden aklima acaba türk doktoru daha mi iyi olur diye geldi.. her neyse... uzattim af edersiniz.
ercin, o arkadasin ismini hatirliyormusun peki?
ve implant konusundada biraz korkuluyum. bazen okuyorum, o implantlar belli oluyormus, fakat dogrumu bilmiyorum.
cene geriligim o kadar fazla degil, ama münichteki doktorda bunu fark etti ve simülasyonda cenemi degistirdi, göstermek icin (kendisi sadece burun yapiyor).
bunun ardindan kieferorthäde (ortodontist)ye gittim, ceneme baktirmak icin.eger funksyonel bir sorun varsa cenede, burundan önce tedavi ettirmelisin demisti münichteki doktor. kieferorthopäde hic bir sorun yok hersey iyi dedi.
yani sorun sadece cene görüntüsünde. tip yönünden bakarsan bir sorun yok, ama görüntü olarak beni rahatsiz ediyor.
burda mund kiefer gesichtschirurgie(cam agiz yüz cerrahisi) ye gitsem bilmiyorum, yani.. gitsem herhalde alt ceneyi biraz öne alirlar...ve bu cok büyük bir operasyon gibi geliyor bana. bilemedim...ama haklisin, belkide yinede bi gidip, bir doktorla görüsmem daha iyi olucak.
tsk ederim ikinize, elmeau umarim süphelerimiz gecer ve hersey iyi olur
mademoiseleeee tskler cvp icin. ben galiba cene yi baska zamana birakmayi düsünüyorum artik . ilk bir burun a yogunlasiym diyorum. bu aralar yine cok kararsizim. emre ilhandan vazgecmek üzereyim. bilmiyorum. belki vazgecip münichteki doktora olmayi düsünüyorum. cünkü onun yaptigi burunlarin hepsi cok cok cok dogal. bazen emre ilhanda hic hosuma gitmeyen burunlar görüyorum ve korkmaya basliyorum.
ya ne biliym, öyle degildir ya, hani türk burun alman burun felan... biraz mantiksiz degil mi. gördügün gibi cok kafam karisik
cvp larin icin tsk ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?