Burun Üstündeki Yara Gibi Bişiyler

Semranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
17
0
Merhabalar.Ben ankaradan katılıyorum aranıza.18 Yaşımda bir kızım var pek süslüdür kendisi :) Fakat bu aralar burnun üstünde böyle sivilce gibi dışa kabarık olmayacak şekilde yara gibi birşeyler oluştu. :KK43: Kendisi sıkmış 1 2 kere ilk önce yara kabugu gibi birşeyin koptugunu söylüyor arkasından hemen kanadıgını.Acaba buna ne iyi gelir bi bilginiz varmı çünkü 3 4 tane oldu ufaklı küçüklü derken.

cilt tipi olarak alın ve burun bölgesi yaglı (sanırsam kuru cilt tipi :) ) teşekkür ediyorum iyi forumlarrrr :)

merhaba bende aynı dertten muzdaribim tam geçti derken tam ortasında çıkıyo burnumun t bölgem yağlı yanaklarım falan kuru bende bi kaç kere sıktım kanadı geçti tekrar oldu siz bi çaresini bulabildiniz mi acaba? :KK43: bulursanız banada söyler misiniz şimdiden teşekkürler..

merhaba bende aynı dertten muzdaribim tam geçti derken tam ortasında çıkıyo burnumun t bölgem yağlı yanaklarım falan kuru bende bi kaç kere sıktım kanadı geçti tekrar oldu siz bi çaresini bulabildiniz mi acaba? :KK43: bulursanız banada söyler misiniz şimdiden teşekkürler..

yok tatlım nerddeee :KK43: ama 1 tanesini oynarken kopardım yani nassıl diyim böyle sanki orda yara var içini onarma çalışmış ama başaramamış böle katı iltihap gibi birşey olmuş o haldeydi.fakat bu aralar bi pembe maske aldım %50 küçüldü hepsi yarısı yok oldu artık inşallah hepsi giidcek yavaş yavaş

X