Burun üstündeki yağ bezeleri

nezahat92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
16
0
32
İki hafta oldu ameliyat olalı, burnumun üzerinde yağ bezelerine benzer şeyler çıktı. Sizde de oldu mu? Olduysa zamanla geçer mi yoksa alışıldık bir şey değil mi?

İki hafta oldu ameliyat olalı, burnumun üzerinde yağ bezelerine benzer şeyler çıktı. Sizde de oldu mu? Olduysa zamanla geçer mi yoksa alışıldık bir şey değil mi?
Evet boylede bir sorun var ama gecici...bende de oldu herkese olur 3 ay sonunda yavas yavas bitio ama sadece burun ustune kil yada yumurta aki surup ince kagit pecete kapat kuruyunca 15 dk sonra cek cok etkili

Benim de 1.5 ay oldu. Ben yumurta akı ile iki kere yaptım o bantların yaptığı şeyi. Burun bantı da aldım kullanmayı düşünüyorum yarın.

Benim de 1.5 ay oldu. Ben yumurta akı ile iki kere yaptım o bantların yaptığı şeyi. Burun bantı da aldım kullanmayı düşünüyorum yarın.
Uygulayacagim ama korkuyorum derim esnerse diye yani biri yazsa su vakitten sonra uygulamak sağlıklı diye benimde içim rahatlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…