Burun ucunun şiş olması

sakyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
230
205
53
33
Kızlar merhaba burun ameliyati olalı 2.5 ay oldu ilk zamanlarda burnumu cok beğeniyordum fakat son 3 haftadır burnumun üstündeki şişlik indi altında kaldi orantısız ve büyük duruyor alt tarafta şiş olunca sanki ağırlık yapıyor ve düşecek gibi hissediyorum. Benimle aynı durumda olan var mı acaba?

Bir haftadır burun ucum daha büyük geliyor gözüme. Bir de doktorun başka bir hastasının videosunu gördüm. O da aynı sorunu yaşamış. Ben anesteziden çıktığımdan beri burnumu sorunlu buluyorum zaten. Bir haftadır da ucu daha büyük. Sonradan ödem olur mu, bilmiyorum. Bekleyeceğim. Her gün yeni bir sorun çıkıyor ne yazık ki.

Nasıl oldunuz aynı sorunu yaşıyorum

Resim göndermiyorum. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız vardır. Hiç kimse burnunda bir sorun yoksa var diye düşünmez. Yüz sizin, burun sizin, en iyisini siz bilirsiniz. Umarım doktorunuz sorunu kabul eder.

Benimkinin ucu yuvarlak... Zaten burun kanatlarını da daraltmamıştı. Hem kanatları geniş hem de ucu. Hele gülünce patlıcan gibi oluyor. Bir de üzerine eğrilik ekleyin. Ameliyattan önceki burnumun aynısı sayılır. Öyle içime oturdu ki bu durum. Geçen sene 4000 euro verdim bu ameliyata. Hem param gitti, hem zamanım... Ameliyat olmak kolay mı? Anestezi alıyorsun, bir hafta tamponla duruyorsun. Nefes alamıyorsun, burnundan kan geliyor. Kolay bir süreç değil. En önemlisi de beklentim boşa gitti. Şimdi gittiğim başka doktorlar 2. ameliyatla düzelir, diyorlar. Madem düzelecek bir burundu ilk doktor niye yapmadı, diye düşünüyorum. Uğraşmak istemedi belli ki. Ameliyatımı da zaten çok kısa sürede yaptı zaten. Tabii yapacak bir şey yok artık. 2. ameliyatı olacağım başka bir doktora.

Aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse sizinle ben 2011 de oldum pinokyo gibi yaptı beni doktor ben de 3000 Euro vermiştim benim de içime oturdu

Ben 15 Temmuz’da oldum 7 ay oldu oncelerı daha çok begenırken gözum mu alıstı guzel burunlu kısılerı mı cok gormeye basladım istedıgım gıbı dırmuyor yandan guzel onden foto cekıldıgımde hiç öyle burunucum kalkık durmuyor ve nedense foto cekılınce kötü cıkıyor her aynada bıle farklı bazı aynadan baktıgımda asansor mesela cok guzel dıruyor bı foto cekeyım dıyorum aynadan baktıgımdan cok fatklı kucucuk bı burun gıbı benım gıbı fotolarda aynalarda kötu gorunup gercekte bıraz daha guzel duran var mı?

Rica etsem fotoğraf paylaşmanız mümkün mü bende yeni amelşuat oldum aynı sorunu yaşıyorum

Bana Merhaba bende 4. Aydayım ucu top gibi sorununuz geçti mi acaba ? Fotoğraf ayabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…