Ya hep gördüklerim küçülmüştü. Sizin ne zamandan sonra genişledi büyüdü?benim de 5 ay bitti. burun ucu daha genişledi ve büyüdü.
Bir haftadır burun ucum daha büyük geliyor gözüme. Bir de doktorun başka bir hastasının videosunu gördüm. O da aynı sorunu yaşamış. Ben anesteziden çıktığımdan beri burnumu sorunlu buluyorum zaten. Bir haftadır da ucu daha büyük. Sonradan ödem olur mu, bilmiyorum. Bekleyeceğim. Her gün yeni bir sorun çıkıyor ne yazık ki.
.Burnum hala büyük, geniş, uzun ve eğri... Bir değişiklik yok maalesef. Size de geçmiş olsun.
Resim göndermiyorum. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız vardır. Hiç kimse burnunda bir sorun yoksa var diye düşünmez. Yüz sizin, burun sizin, en iyisini siz bilirsiniz. Umarım doktorunuz sorunu kabul eder.
Benimde ikinci aya yaklastim kuculmesi gereekirken dahada buyuyor.
Özelden resimleşeilm mi :/ 5. Ayım ve doktoruma gideceğim
Burun sırtın inceliyor ucu bombe gibi miBenimde ikinci aya yaklastim kuculmesi gereekirken dahada buyuyor
Ucu ve sag kanat daha sis ve asagida yamuk yaniBurun sırtın inceliyor ucu bombe gibi mi
Aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse sizinle ben 2011 de oldum pinokyo gibi yaptı beni doktor ben de 3000 Euro vermiştim benim de içime oturduBenimkinin ucu yuvarlak... Zaten burun kanatlarını da daraltmamıştı. Hem kanatları geniş hem de ucu. Hele gülünce patlıcan gibi oluyor. Bir de üzerine eğrilik ekleyin. Ameliyattan önceki burnumun aynısı sayılır. Öyle içime oturdu ki bu durum. Geçen sene 4000 euro verdim bu ameliyata. Hem param gitti, hem zamanım... Ameliyat olmak kolay mı? Anestezi alıyorsun, bir hafta tamponla duruyorsun. Nefes alamıyorsun, burnundan kan geliyor. Kolay bir süreç değil. En önemlisi de beklentim boşa gitti. Şimdi gittiğim başka doktorlar 2. ameliyatla düzelir, diyorlar. Madem düzelecek bir burundu ilk doktor niye yapmadı, diye düşünüyorum. Uğraşmak istemedi belli ki. Ameliyatımı da zaten çok kısa sürede yaptı zaten. Tabii yapacak bir şey yok artık. 2. ameliyatı olacağım başka bir doktora.
Rica etsem fotoğraf paylaşmanız mümkün mü bende yeni amelşuat oldum aynı sorunu yaşıyorumBenimkinin ucu yuvarlak... Zaten burun kanatlarını da daraltmamıştı. Hem kanatları geniş hem de ucu. Hele gülünce patlıcan gibi oluyor. Bir de üzerine eğrilik ekleyin. Ameliyattan önceki burnumun aynısı sayılır. Öyle içime oturdu ki bu durum. Geçen sene 4000 euro verdim bu ameliyata. Hem param gitti, hem zamanım... Ameliyat olmak kolay mı? Anestezi alıyorsun, bir hafta tamponla duruyorsun. Nefes alamıyorsun, burnundan kan geliyor. Kolay bir süreç değil. En önemlisi de beklentim boşa gitti. Şimdi gittiğim başka doktorlar 2. ameliyatla düzelir, diyorlar. Madem düzelecek bir burundu ilk doktor niye yapmadı, diye düşünüyorum. Uğraşmak istemedi belli ki. Ameliyatımı da zaten çok kısa sürede yaptı zaten. Tabii yapacak bir şey yok artık. 2. ameliyatı olacağım başka bir doktora.
Benimkinin ucu yuvarlak... Zaten burun kanatlarını da daraltmamıştı. Hem kanatları geniş hem de ucu. Hele gülünce patlıcan gibi oluyor. Bir de üzerine eğrilik ekleyin. Ameliyattan önceki burnumun aynısı sayılır. Öyle içime oturdu ki bu durum. Geçen sene 4000 euro verdim bu ameliyata. Hem param gitti, hem zamanım... Ameliyat olmak kolay mı? Anestezi alıyorsun, bir hafta tamponla duruyorsun. Nefes alamıyorsun, burnundan kan geliyor. Kolay bir süreç değil. En önemlisi de beklentim boşa gitti. Şimdi gittiğim başka doktorlar 2. ameliyatla düzelir, diyorlar. Madem düzelecek bir burundu ilk doktor niye yapmadı, diye düşünüyorum. Uğraşmak istemedi belli ki. Ameliyatımı da zaten çok kısa sürede yaptı zaten. Tabii yapacak bir şey yok artık. 2. ameliyatı olacağım başka bir doktora.
Merhaba bende 4. Aydayım ucu top gibi sorununuz geçti mi acaba ? Fotoğraf ayabilir misinizBenimkinin ucu yuvarlak... Zaten burun kanatlarını da daraltmamıştı. Hem kanatları geniş hem de ucu. Hele gülünce patlıcan gibi oluyor. Bir de üzerine eğrilik ekleyin. Ameliyattan önceki burnumun aynısı sayılır. Öyle içime oturdu ki bu durum. Geçen sene 4000 euro verdim bu ameliyata. Hem param gitti, hem zamanım... Ameliyat olmak kolay mı? Anestezi alıyorsun, bir hafta tamponla duruyorsun. Nefes alamıyorsun, burnundan kan geliyor. Kolay bir süreç değil. En önemlisi de beklentim boşa gitti. Şimdi gittiğim başka doktorlar 2. ameliyatla düzelir, diyorlar. Madem düzelecek bir burundu ilk doktor niye yapmadı, diye düşünüyorum. Uğraşmak istemedi belli ki. Ameliyatımı da zaten çok kısa sürede yaptı zaten. Tabii yapacak bir şey yok artık. 2. ameliyatı olacağım başka bir doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?