Burun ucundaki küçük ben

Dünyanın en güzel kadını benim anam(tabii ki benim için.)
Onun da burnunun ucunda simsiyah bir ben var . Hatta küçük bile değil . Bence onu tamamlıyor. O yüzden ellemeyin derim .

Benim çok sevdiğim, beğendiğim bir arkadaşımın da burnunda ben vardı. Ona karakteristik bir hava kattığını düşünür ve çok beğenirdim. O rahatsız olduğu için aldırdı o beni. Böyle daha iyi hissediyor kendisini. Yani önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz. Bizim sizi nasıl gördüğümiz değil.

Son düzenleme:
Diğer bölümlerde bir kızın burnunun ucunda vardı ben, öyle çok göze batan tarzda değildi fakat kendisine yakışıyordu.

Bende değil. Bir tanıdıkta var. Hani yanda olsa olur da ucunda olunca pek hoş değil sanki. Ayrıca ben değil. Yani ben gibi ayrı bir et parçası şeklinde değil. Burnun üzerinde küçük siyah bir nokta gibi, kabarıklığı veya çıkıntılığı yok. Yüzeyle aynı seviyede. Burun yüzeyiyle aynı seviyede siyah bir leke gibi aslında

Burunla aynı seviyede, kabarıklık veya çıkıntı yok. Burun ucunda küçük siyah bir leke gibi, nokta kadar. Ama dediğim gibi burunla bütün halde, ayrı bir parça değil

Bende değil. Bir tanıdıkta var. Hani yanda olsa olur da ucunda olunca pek hoş değil sanki. Ayrıca ben değil. Yani ben gibi ayrı bir et parçası şeklinde değil. Burnun üzerinde küçük siyah bir nokta gibi, kabarıklığı veya çıkıntılığı yok. Yüzeyle aynı seviyede. Burun yüzeyiyle aynı seviyede siyah bir leke gibi aslında
Sende değilse bu ben neden soruyorsun ki ?

Siz beğenmiyorsunuz dedikodu mu yapacaksınız, yoksa beğeniyorsunuz dövmeyle kendinize mi yaptıracaksınız?
Sorun ne?

Burunla aynı seviyede, kabarıklık veya çıkıntı yok. Burun ucunda küçük siyah bir leke gibi, nokta kadar. Ama dediğim gibi burunla bütün halde, ayrı bir parça değil

Sizi ilgilendiren nedir burada ben onu anlayamadım? Kız çok güzel de bir kusur bulma niyetinde falan mısınız? Kimsenin burun ucunu bu kadar detaylı incelemedim.

Benim çok sevdiğim, beğendiğim bir arkadaşımın da burnunda ben vardı. Ona karakteristik bir hava kattığını düşünür ve çok beğenirdim. O rahatsız olduğu için aldırdı o beni. Böyle daha iyi hissediyor kendisini. Yani önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz. Bizim sizi nasıl gördüğümiz değil.
İz kaldı mı hiç?

Burun ucumda ve yanağımda birer tane benım var . Anneminde aynı şekilde aynı yerlerde :)
Çok severim . :KK200:

Hatta eşim ela gözlü benli dilber der :deli:
Oda seviyo zaaarr

Back
X