Arkadaşlar ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum. Bandaj ilk çıktığında kalkık kemeri olmayan bir burunla karşılaştım beğenmiştim ama tabiki şişti. Şu an burun ucum çok fazla düşmüş gibi geliyor yan profilden bakınca sanki ameliyat olmamışım gibi. Bu durum geçici mi başına gelen var mı Şiş olduğu için mi böyle güzüküyor yoksa burun ucumda düşme mi var ? Yorum yaparsanız çok sevinirim nden bakınca bir problem yok ama yandan
Ben şiş olduğu için öyle gözüktüğünü düşünüyorum şişlerin eşit inmemesinden kaynaklanıyordur benim de bir tarafım diğerine göre çökük duruyor mesela. Masaj önerdi mi doktorun?
Ben şiş olduğu için öyle gözüktüğünü düşünüyorum şişlerin eşit inmemesinden kaynaklanıyordur benim de bir tarafım diğerine göre çökük duruyor mesela. Masaj önerdi mi doktorun?
burun ucunuz kalkık dudaklarınızla tam ucu arasındaki açıya dikkat edin gayet kalkık ama burun ucunun üst kısmı çok şişmiş ondan düşükmüş gibi gözüküyor
Arkadaşlar ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum. Bandaj ilk çıktığında kalkık kemeri olmayan bir burunla karşılaştım beğenmiştim ama tabiki şişti. Şu an burun ucum çok fazla düşmüş gibi geliyor yan profilden bakınca sanki ameliyat olmamışım gibi. Bu durum geçici mi başına gelen var mı Şiş olduğu için mi böyle güzüküyor yoksa burun ucumda düşme mi var ? Yorum yaparsanız çok sevinirim nden bakınca bir problem yok ama yandan
merhaba,
burun ucu normal görünüyor ama burun sırtı hafif kemerli kalmış gibi.
burnun kemik kısmının, üst kısmın, şişliği daha çabuk iner. yaklaşık üç ayda iner. üst kısmın derisi daha ince. ama alt kısmın, kıkırdak kısmı, derisi yaklaşık 6 ayda iniyor. o kısmın derisi daha kalın.
alt kısım için bir şey diyemem ama fotoğrafa bakınca üst kısım da hafif şiş duruyor. bence de doktoruna göstermelisin, için rahat etmezse başka bir doktora daha göster. burnunu yapan doktor kimdi?
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah ödemden dolayıdır biraz daha rahatladım :) 1 ay daha geçsin 3. ayında yine rahatsız olursam doktora göstermeyi düşünüyorum sabah akşam bile duruşu değişiyor umaırm 3. aya biraz daha iner çok sağolun
Ya bu burun meselesi çok karışık düz yatmaya çalıyorum ama sağa dönüp yattığımda sağ şişyo sonra diper tarafa dönüyorum otaraf şişiyor. Bence sizdeki de ödem zamanla inşallah oturacak
mikaylas
benimde 2. Aydan itibaren burun ucum şişti kemerli gibi oldu doktor ödemden geçer dedi ama 6 ay oldu geçmedi. Biraz daha bekle bakalım inşallah seninki düzelir.