BURUN UCUM AŞIRI KALKIK VE UZUN (ACİL YARDIM!)

Bence burnunuz çok güzel

Etraftan bu yorumları almanız çok normal insanlar eski haline alışkın çünkü zamanla bu haline de alışacaklar asla dışarı çıkılmayacak bir burun değil özellikle böyle yaptıran çok kişi var

Bana hiçbir arkadaşım bu kadar destek olmamıştı bugün bana motivasyon vermeye çalışan herkese çok teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız kusura bakmayın zamanınızdan çaldıysam ben biraz takıntılı çok düşünen biriyim

Hatice Hanım, ilk aylar estetik yaptıranların çoğunun psikolojisi alt üst oluyor desem inanır mısınız? İnsan depresyona giriyor. Burun hamur gibi oluyor, bir şişiyor bir iniyor, sabah ayrı akşam ayrı bir burun, fotoğraf çekiyorsun patlıcan gibi duruyor, yeni proporsiyona alışmak zaman alıyor; biraz kalkmışsa bile burun dudak arası mesafe açıldığı için göz alışmıyor. Burnunuz, doğal hâlinden çok daha iyi olmuş. Gerçekten böyle düşünüyorum. Bu biraz tercih meselesi, ben düz kavissiz sırt, sivri uç seviyorum; C kavisinden hoşlanmam. O yüzden gözüme hoş gelen burun projeksiyonu bence sizde daha iyi olur dedim. Bana göre doktorunuz sırtı biraz daha yüksek bıraksa, uç o kadar gözünüze batmazdı. Bazısı da sizin burnunuz gibi istiyor. Estetik kişisel zevk meselesi. Sizin sorununuz aslında alışmakla yani zamanla burun yüze oturdukça çözülür. Şu an emanet gibi hissediyorsunuz.

Benim de sevdiğim burun şekli sizin dediğiniz gibi ama ucu çok sivri olmayan çok az kavis olan burun bu kadar kavisi inanın ben de beklemiyordum

ödemleri inince oturur sanırım. Ben de burun ameliyatı oldum 3 sene oldu tatlış bir buruna sahibim :) doktor seçimi çok önemli. burunda yüzde yüz eşitlik beklemeyin zaten zamanla otursa bile bir yerlerde asimetriklik kalıyor

Ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hem çok korkuyorum ameliyattan hem de ya beğenmezsem pişman olursam diye çok kararsızım Burnum kötü bana göre ucu düşük ama bu ucunu o kadar kaldırmaları da off bilemedim.Ama sizinki gayet gitmis yüzünüze zamanla ucunda düşme payı oluyor deniyor içinizi ferah tutun

Doktor ile görüştüm doktor 3 mm kadar düşecek dedi alt tarafta törpülediğim biryer olmadı dedi sadece burnunun üst tarafını törpülemem gerekti alnın ile birleşik durmaması için dedi. Beklemen gerekiyor dedi. Minimum 6 ay geçmesi gerekiyor dedi. Eğer 6 ay sonra da hala kalkık gelirse dedi ve burun ucun yumuşarsa dedi dikişlerle biraz oynayıp burnunu düşürebiliriz dedi offf 6 ay cidden çok fazla ya Allahım lütfen çabucak ödemler insin çabucak da şu burun ucum biraz düşsün ya

Bu şekile girer mi sizce yoksa burun uzunluğu böyle devam mı eder

Eklentiler

• IMG_5618.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_5619.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 45
Bakalım son haliyle nasıl görünecek ben de merak ettim. Yukarıda attığınız fotoğraftaki gibi bir tık inse daha güzel olur.

Merhaba geçmiş olsun bence çok yeni burnunuz daha oturacak ödemler gececek ve guzellsecek hoş görünüyor burnunuz arkadaşların dediği gibi kavisin biraz fazla verilmesiyle alakalı bence ama oturacaktır burun sabırla beklemek gerekir umarım hersey yolunda gider

Geçmiş olsun b3nim burnumu hiiiç yapamadılar fakat arkadaşımın ki siİznkine benzerdi burun ucuna kortizon iğne yapmıştı Dr düzelsin diye fazla bi fark olmamıştı

Bir doktor haricinde görüştüğüm doktorlar 1 sene beklemem gerektiğini söylüyor. Kendi doktorum da istediğiniz miktarda düşmezse 6 ay sonra düşürebiliriz diyor. Ama ben bana kavisin yakışmadığı kanaatine vardım. Sanırım her türlü 1 yıl bekleyeceğim. Ve 1 yılın sonunda kaburgadan kıkırdakla eski haline getirteceğim.

Bence bekleyin 1 yili degisimler yasanacak elbette 1 yilin sonunda doktorunuzla tekrar durumu degerlendirirsiniz ameliyat oncesi kavis kalkiklik vs konusmadiniz mi nasil bir burun hayal ettigininizi

Bence bekleyin 1 yili degisimler yasanacak elbette 1 yilin sonunda doktorunuzla tekrar durumu degerlendirirsiniz ameliyat oncesi kavis kalkiklik vs konusmadiniz mi nasil bir burun hayal ettigininizi
Bizim sorunumuz da buydu yeterli bilgilendirme yapılmadığı için böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…