BURUN UCUM AŞIRI KALKIK VE UZUN (ACİL YARDIM!)

herkesin güzellik görecesi farklı ama ben beğendim görüntüsünü evet estetik olduğu belli ama belli olsun ne olur yani güzel olmuş sonuçta

Burun kısaldıkça dudak-burun mesafesi uzuyor bu da bazen güzel durmuyor. Liplift ya da dudak dolgusu gerektirebiliyor. Kalkık olmuş evet ama o kalkık görüntüsü biraz azaldığı zaman uzunluğu göze çarpmaz diye düşünüyorum.

herkesin güzellik görecesi farklı ama ben beğendim görüntüsünü evet estetik olduğu belli ama belli olsun ne olur yani güzel olmuş sonuçta
Aşırı uzun ve kalkık duruyor cidden ya da ben mi alışamadım yani alışabileceğim bir burun değil gibi of valla panik atağım tuttu

Eklentiler

• IMG_5604.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 69
Yaptıranlar yazsa keşke. Öne çıksın diye bol bol yorum yaptım. Bu kalkık görüntü zamanla azalıyor mu bilen yazabilir mi?

Merhaba
Öncelikle demek istediğim burnun çok yeni elbette o kalkıklığı bir tık inecek
Ve burun ucun az biraz küçülür
Senin burun kemiğine biraz fazla kavis verilmiş o yüzden de burun uzun duruyor
Bende burnumu yandan uzun buluyorum özelikle burun ucum az biraz daha küçük olabilirdi önden beğeniyorum burnumu ,ilk aylar daha da uzundu 4 aydan sonra bıraz toparladı küçüldü
Ama çok büyük mucize bekleme
Ama inan cok uzun yada kalkik değil
Hatta ben kalkıklıgıgini beğendim

Çok pişman oldum cidden ya

Burnunuzun sırtı biraz fazla alınmış, biraz da uçtaki kıkırdaklar yüksek bırakılmış; yani aslında şişlikle ilgili bir durum değil bu. Yine de çok aykırı ve kötü durmuyor, radiks ve tip projeksiyonu daha güzel olabilirmiş.

Erken dönem daha ödemlisin çok fazla . Kötü olmamış önceden de çok büyük bir burun olmadığından törpü ile iyice küçülmüş burun sırtın. Gözün alışacak daha çok erken.

Eski burnunuz gayet iyiymiş ve size çok yakışıyormus. Bu da çok kötü değil ama ucu çok sivri ve kalkik olmuş, burun sırtınız da fazla alinmis . Umarım zamanla düşer ve tam istediğiniz gibi olmus

Eski burnunuz gayet iyiymiş ve size çok yakışıyormus. Bu da çok kötü değil ama ucu çok sivri ve kalkik olmuş, burun sırtınız da fazla alinmis . Umarım zamanla düşer ve tam istediğiniz gibi olmus

Okudukça modum düşüyor psikolojim bozuluyor bu şekilde nasıl dışarı çıkacağımı düşünüyorum elimden gelen birşey olmayışı da anksiyetemi azdırıyor resmen ay allahım

Okudukça modum düşüyor psikolojim bozuluyor bu şekilde nasıl dışarı çıkacağımı düşünüyorum elimden gelen birşey olmayışı da anksiyetemi azdırıyor resmen ay allahım
Dışarı cikilmayacak bir burun değil, kendinizi üzmeyin lütfen, zamanla yüzünüze oturur . Gayet güzel bir yüzünüz var .

Lütfen kendinizi hırpalamayın, öyle insan içine çıkılmayacak bir görüntü ve acil revizyonluk bir durum yok. Olursanız biraz keyfi bile olur. Olmasanız da olur. Yüzünüz gayet güzel, kaldırır. Çok erken, inme payıyla belki de seversiniz.

Dışarı cikilmayacak bir burun değil, kendinizi üzmeyin lütfen, zamanla yüzünüze oturur . Gayet güzel bir yüzünüz var .
Bir de bugün regl oldum sabahtan beri o kadar duygusal ve alınganım ki üst üste geliyor herşey. Arkadaşlarımın hepsi eski burnun sana çok yakışıyordu dedi. O tam senin yüzüne göreydi dedi. Bu duruma daha çok ağladım. Çünkü ben de öyle düşünüyorum. Zaten şuan elimden gelen birşey yok. Az önce ağlayarak doktorun asistanını aradım o da aynı şekilde en az 6 ay beklemeniz gerekiyor dedi. Şuan ağlamamın sebebi o 6 ay benim psikolojimin ne olacağı. Çünkü cidden burun göz ardı edilecek birşey değil yüzümüzün tam ortası saklayamazsın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…