BURUN UCUM AŞIRI KALKIK VE UZUN (ACİL YARDIM!)

haticesila35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
28
4
24
Revizyon ameliyatı oldum eski burnumdan memnundum ama kolumella sarkması ve kemer çıkıntısı oluştu. O yüzden 2. Ameliyatı olmak istedim dün bantlarım çıktı ve gördüğüm manzaradan sonra şok oldum. Bu burun düzelir mi düşer mi bu şekilde kalmaz umarım. Bu kadar kalkık uzun bir burnu olan var mıydı ameliyattan sonra?

Eklentiler

• IMG_5572.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 229
  • IMG_5599.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 223
İlk burnun çok güzelmis, ikinci burun malesef olmamış, ama burada okuduklarima göre 6ay 1yil içinde kendine geliyormuş,inşallah böyle kalmaz.

Doktorlar burun ucunu olması gerekenden fazla kalkık yapıyorlarmış bilerek zamanla düşeceği için belki ucu düşünce daha dengeli bir görüntü oluşur. Ameliyattan önceki fotoğrafın da var mı
Var şimdi atacağım. Eski burnum bana çok yakışıyordu gülmediğim zaman sorun yoktu ama güldüğümde o sarkma aşırı belli oluyordu

Ben ön profil görmeden bir yorum yapamayacağım çünkü bazen yandan kalkık görünse de burun önden güzel görünebiliyor ya da tam tersi oluyor. Öncesi ve sonrasının ön profilden fotoğrafını atar mısınız nasıl duruyor bir bakalım

Cidden kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum ve bu burunu 1 sene beklemem gerekiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum aşırı kalkık ve uzun bir burun oldu. Aynısını yaşayan varsa destek atabilirse sevinirim yoksa kafayı yiyeceğim

Zamanla o geçiş biraz daha yumuşar ucu da biraz daha düşünce daha dengeli hale gelir kötü bir burun değil merak etme daha çok yeni eski burnun daha düz iniyormuş o yüzden yadırgaman normal

Eklentiler

• IMG_5603.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_4179.jpeg
    153,6 KB · Görüntüleme: 198
Arkadaşlar ne der bilmiyorum herkesin güzellik algısı farklıdır ama ben önden görünüşünü beğendim. Sizi ameliyat eden doktora tekrar gitme şansınız yok mu, yandan görüntüsü düzelecek mi diye sorun isterseniz

Ameliyat yeni mi ? Biraz beklemeni öneririm eğer hala şişlik durumu felan değilse iğneyle küçültme yada inceltme felan yapıyorlar deneyebilirsin doktoruna danış yine de istersen. Memnun olmadığını de belirtebilirsin aşırı kötü değil şimdi benim gördüğüm sadece yandan düz yüzden nasıl görünüyor bilemedim

Sence de yandan çok kalkık ve uzun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…