- 22 Eylül 2020
- 14
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi feyzz3333z
-
Kızlar 1 sene zaman verin kendinize hemen olmuyor bakmayın o önce sonra resimlere onlar montaj yapılmış resimlerNe zor şeymiş bu ameliyat benim de bir buçuk ay oldu. Burun ucum şiş çok bariz. Gitgide şişiyor. Sanırım 2 ya da 3. Aydan itibaren azalacak
Benim kardeşim de 1sene sonra farkı görmeye başladık bi anda oha noldu burnuna wow dedik ama başda boşa yapdın bu ne böyle bi fark yok dedikArkadaslar tam 1 ay oldu burun estetigi olali.Burun ucum sekillendirilmedi yalnizca bi miktar kaldirildi.Burun deliklerime kucultme vs yapilmadi.Burnum onden top gibi ve de sekilsiz.Odemdendir diye dusunuyorum.Ara sira burun deliklerimi de buyuk buldugum oluyor.Bi burun deligim
digerine kiyasla bi tik buyuk ve yana aciliyor burnumda tampon varken bu burun deligimde daha fazla kan toplanmisti ondan bu sekilde olabilir mi suan digerinden buyuk olmasi odem vs de etkilidir gerci ama duzelir mi? suan bir ay oldu ve hala boyle.arkadaslar sizin ameliyattan sonra burun ucunuzda nasil degisiklikler oldu ?
benim fazla sisliklerimNe zor şeymiş bu ameliyat benim de bir buçuk ay oldu. Burun ucum şiş çok bariz. Gitgide şişiyor. Sanırım 2 ya da 3. Aydan itibaren azalacak
siz ameliyat oldunuz muuCok geçmiş olsun inşalah düzelme olur zamanla foto var mı daha iyi yorum yapılması açısından
ozelden foto paylasma imkaniniz var mi :)Benim kardeşim de 1sene sonra farkı görmeye başladık bi anda oha noldu burnuna wow dedik ama başda boşa yapdın bu ne böyle bi fark yok dedik
bence yuvarlar daha guzel.Benim suan oval ve buyuk geliyor gozume.Delikleri kucultmesini istiycem hatta doktordan sonrasindaBurun deliği mevzusunu bende merak ediyorum, benim deliklerim ovaldi ve güzeldi, şimdi yuvarlak olduklar, inşallah esli haline benzerler bir noktada
Benim de daha uzundu şimdi daha yuvarlakBurun deliği mevzusunu bende merak ediyorum, benim deliklerim ovaldi ve güzeldi, şimdi yuvarlak olduklar, inşallah esli haline benzerler bir noktada
Merhaba benmde burun ameliyatımın üzerinden 2.5 ay geçti 1.aydan sonra şişlikler azalmaya başlamıştı. Ama suan yine şiş ve bu beni çok rahatsız edıyor .önden bakıldığında patates gibi kocaman bir burnum var.en az 6 ay geçsin diyorlar ama bu nasıl iner hiç bir fikrim yok ve çok mutsuzumNe zor şeymiş bu ameliyat benim de bir buçuk ay oldu. Burun ucum şiş çok bariz. Gitgide şişiyor. Sanırım 2 ya da 3. Aydan itibaren azalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?