ya kızlar iki hafta oldu ameliyat olalı, geçen hafta perşembe alçıyı silikonu çıkardılar. Alçı çıktığında burnum gayet iyiydi ama birkaç gündür burun ucum böyle. Pinokyo gibi duruyorum önden, yandan da bariz burun ucum belli oluyor. İlk çıktığı gibi kalsaydı keşke ama kalmadı. Bu burun ucumdaki şişlik mi yoksa hep böyle mi kalacak? Burun ucumdan başka her yer indi gibi ama şişlik olup olmadığından emin değilim bunun. Çok ortantısız duruyor yardım edin
Merhaba,siz buna şişlik mi diyorsunuz! bir de benimkini görseniz... alçıdan çıkınca uca iniyor ödemleri, burun ucu en geç inen yermiş o yüzden. burnunuz gayet normal.
Geçmiş olsun benim çok daha şişti açıkçası buna göre . Önden de fotoğrafınız varsa aslında daha iyi anlaşılır. Benim önden çok belli oluyordu çünkü.ya kızlar iki hafta oldu ameliyat olalı, geçen hafta perşembe alçıyı silikonu çıkardılar. Alçı çıktığında burnum gayet iyiydi ama birkaç gündür burun ucum böyle. Pinokyo gibi duruyorum önden, yandan da bariz burun ucum belli oluyor. İlk çıktığı gibi kalsaydı keşke ama kalmadı. Bu burun ucumdaki şişlik mi yoksa hep böyle mi kalacak? Burun ucumdan başka her yer indi gibi ama şişlik olup olmadığından emin değilim bunun. Çok ortantısız duruyor yardım edin