Burun ucu şiş 1 yıldan uzun sürede inen varmı??????

miracleeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
30
0
40
Arkadaslar mrb, burun amelıyatı sonrası burun şişi 1 yıldan uzun sürede inen varmı. Benım alnımda, ıkı kasımın ortasında ve burnumun ucunda sıslık kaldı. Zaten sıslerım normal seyrınde hıc gıtmedı. Benım gıbı aynı durumu yasayan varmı:KK43:

canim senmi sislikler inmedi saniyorsun yoksa sana söyleyende oldumu burnunun sis göründügünü?
belki cok fazla dikkat etigin icin sana öyle geliyordur...resmin varmi?
ben daha ameliyat olmadim ama bazi ameliyat olmus kisilerde cok daha gec iniyormus sislikler...özelikle etli burun uclarinda iyilesme süresi daha uzun oluyormus...ince derili insanlarada daha cabuk iyilesme oluyormus diye yaziyor bu forumda bazi arkadaslar ve bazi doktorlarin sayfasinda doktorlar..

Arkdaslarım da soyledı su toplamıs gıbı duruyomus. Bı kac ay onceye kadar cok guzeldı . Sısler yukarıdan asagı dogru ındıgı ıcın sankı ucunda kaldı tum sıs. Yada kıkırdaklar erımedı. Tekrar amelıyat olmayıda gÖze alamam

Arkdaslarım da soyledı su toplamıs gıbı duruyomus. Bı kac ay onceye kadar cok guzeldı . Sısler yukarıdan asagı dogru ındıgı ıcın sankı ucunda kaldı tum sıs. Yada kıkırdaklar erımedı. Tekrar amelıyat olmayıda gÖze alamam

Kıkırdaklar erimesin zaten :) cnm en iyi yorumu doktorun yapar.. bizim burdan bişey söylememiz doğru olmaz.. benim 12. gün resimlerimde bile hic şiş yok.. sonra bi şişiyo bi iniyo.. ama 1 yılda şişleri devam edenide gördüm.. dediğim gibi en iyi doktorun yorum yapabilir..

BIDE HERKESIN BUNYESI FARKLI , BENIM SISLERIM HIC NORMAL SEYRINDE GITMEDI, 6. AYDA GITTIGIMDE 3 AY SONRA TEKRAR BAKALIM DEDI DOKTOR. . BIRAZ DAHA BEKLEMEK ISTIYORUM TAM 1 YIL OLDU . BAKALIM ILERLEYEN GUNLERDE NOLUCAK. fisfisfis

Benim doktorum alti ayda sislikler inecek dedi. Bence bir yil surmemeli. Tabiki cok bilgim yok ama sisliklerin bir yil surmesi pek normal gozukmuyor.

cnmm bence seninkinin şekli öyle şişlik falan deil yani..
1 sene içinde burun tam oturur ama bir seneden sonra deişmez bence...

beninm doktorum da bana 6 ayda tamamen iner demişti şişlikerin. 1.ayım doluyor yarın. ama ben hala şişim. burun ucum hele top gibi. sabredeceğiz ne yapalım bu yola çıktık . herkesin istediği gibi olur. inşallah. hayal kırıklığı yaşatmazsın Rabbim.

Doktorum bana 2 yılda da ınenler oluyo dedı. Bı umıtle beklıcem.bı hafta once daha sıstı mesela. Umarım tamamen ıner

benimde 2 ay oldu ve hala cok sis diyebilirim...burun ucu hele cok sert tas gibi...hicde yumusayacakmis gibi gelmiyo...doktorum en az 6 ay beklemelisin dedi...bekliyorum...hayirlisi...herkesin diledigi gibi olur insallah...sende bekle derim biraz daha...bol sanslar

Benım 1 sene oldu ıkı kasımın arası ve alnımın sol tarafı hala sıs. Burun ucum zaten şiş nolucak bılmıyorum:KK43:

ya kızlar ben de ameliyat olalı 15 gün oluyo, ama begenmedim burnumu. ucu kalkık duruyor ki özellikle söyledim doktoruma kalkık olmasın diye, yüzüme gitmiyor çünkü...şişlik midir acaba? iner mi sizce?revizyon da istemiyorum:KK25:

1 yıldan sonraki şişlikler normal değil bence nasıl bir bünyeye sahip olursa olsun kişi..ilk ameliyatımdan 1 yıl sonra kemik çıktı başıma..keşke inmeseydi dedim :S

1 yıl bana da uzun geldi. Acaba cilt tipi ile alakalı birşey olabilir mi.? Çünkübildiğim kadarı ile kalın deri ile ince derinin iyileşmesi fark ediyor.

sağ olun kızlar su serptiniz içime canlarım :KK16:
ay zaten boşuna panik yapmışım 3 günde nasıl değişti inanamazsınız, yeniden doğdum resmen:21:
bu arada yorum yapmamışım: bence de 1 yıl cok fazla canım, ama doktorunla bir görüş her şeyin çaresi bulunur

benim burnumun ucuda yuvarlaksı gibi kıkırdağımı kesmedi doktorum hatta burnumun ucuna dikti çökme olmasın diye.. şimdi şişlik mi kıkırdakmı bilemiyorum

benimde 2 ay oldu umarım burun ucum 6 aya kadar iner bıktım topik burun ucumdan yandan hoş önden hala top gibi yaaaaa

X