Konuşmuştuk küçültürüm dedi çıkınca elimden geleni yaptım kaldırdım dedi zaten uzunluğundan şikayetciydim kemiğe bile dokunmamış daha bandajlarım varken bile kötügirmeden doktorla konusmamis miydiniz ne yapacagini
İyi düşünün derim şimdiden geçmiş olsunCumartesi olucam ben
Konuşmuştuk küçültürüm dedi çıkınca elimden geleni yaptım kaldırdım dedi zaten uzunluğundan şikayetciydim kemiğe bile dokunmamış daha bandajlarım varken bile kötü
Sanmıyorum yani burun ucu sadece morluk bile olmadı yüzümde şişlik bile yoktu
Belki daha da küçülse nefes almakta sıkıntı yaşardınız... Neden o şekilde uzun bıraktığına mantıklı açıklaması olması lazımİkinci ameliyatımı oldum ama doktor kemiğe dokunmamış burun ucunu 0.5 cm küçülttüm kaldırdım dedi kafayı yicrm yine acı çektim ama hala önceki gibi büyük yüzümün ortasında moralim sıfır her yerde burun ucu ameliyatında şişlikler hemen iner demişler burun da o kadar inmez demişler olanlar var mı tecrübeleri olanlar?
MeLek sen nasil oldun ?ben de simdi konu actm benim durumum senden kotudur emin ol. burun estetigi benim neyime cok pismanim ya.insallah seninki duzelir duzeltilebilir ama benim şaftım kaydı
Merhaba bende ayni durumu yasiyorum, sizde bir degisim var mi? Ne durumdasiniz suanİkinci ameliyatımı oldum ama doktor kemiğe dokunmamış burun ucunu 0.5 cm küçülttüm kaldırdım dedi kafayı yicrm yine acı çektim ama hala önceki gibi büyük yüzümün ortasında moralim sıfır her yerde burun ucu ameliyatında şişlikler hemen iner demişler burun da o kadar inmez demişler olanlar var mı tecrübeleri olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?